Produk Terlaris Julai..

July 30, 2012

.::Mae Nak & The Dark Knight Rises biasa2 ajer::.

Salam 1 Malaysia..

Hari sabtu baru ni amy n fahmi g tengok citer Mae Nak ni..ktorang tengok kat alamanda, Putrajaya..mula2 fahmi nak tengok Batman tu tp amy nak tengok Mae Nak nie..tengok macam seram jer..hantu thailand kan..last2 tengok hampa la..tak seperti amy jangkakan..ngepek fahmi katenya tak best langsung..huhu..tp memang bagi amy citer ni langsung xbest..kalau di bagi bintang rasanya takde bintang kut..tp pada pendapat korang xtau la kan..pendapat masing2..



Walaupun hantu banyak kali keluar tapi xde rase takut sangat..biasa2 jer..jangan pandang belakang lagi best kut..hehe..tp siyes la, sekali tengok pelakon thailand ni macam fasha sandha..comel sangat... =)



Hari ahad (semalam) amy n fahmi g tengok citer ni..The dark Knight Rises..amy panggil batman 2012 je la senang..kitorang g tengok kat The Mines..siap naik bot bagai lagi tu nak ke The Mines..hihi..bagi amy citer ni pun macam kureng sikit la..xtau la nape..dah la lama citer dia dekat 3 jam..huhu..kalau korang nak tau citer dia best ke tak korang pergi la tengok..tapi td amy baca paper cakap citer batman yg ni ramai orang kurang suka..spiderman aritu wlaupun kureng tapi best dari citer ni la..huhu..

p/s--> cintailah filem tempatan..hehe..

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. sy memang x kn tengok cite hantu kat wayang huhu

    ReplyDelete
  2. cintai filem tmptan erk?alamak..jarang tgk movie cite melayu..hehe..

    skrg dah lama tak tgk movie la..cite baru pon tak tau..sobsobbsss

    ReplyDelete
  3. haha..terbaek..!! cintaila filem tempatan... org lau wyg tgk citer melayu sokmo..citer omputih..donlod saja..!! akekek :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar