Produk Terlaris..

July 26, 2012

.::Lycra Maxi Dress koleksi amy::.

Bila duk main facebook..macam2 menda la orang nak tag kan..tag baju la..kuih la..kuali ajaib la..ubat kurus la n macam2 lagi..bulan lepas orang duk tag baju maxi dress nie..lama2 orang taq jadi berkenan lak kat 2 helai nie..dah sekarang kedai kat hujung jari jer so amy pun bukak cimbclicks order 2 ni n tunggu posmen hantar jer..kalau ikutkan banyak lagi yang berkenan tapi kerana kengkangan wang..hikhikhik..cukup la 2 je kan..lagipun fahmi kate jubah lagi cantik dari maxi dress ni..so lepas ni beli jubah jela kut..hihi..



Ni lah dia maxi dress koleksi amy.. =)

Harganya murah jer..RM70 sekali dengan postage..kalau nak beli boleh ke link ni.. Airisya..

p/s--> kalau xnak seksa diri..kena block semua yg jual baju nie..huhu

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. cantik la dress yang kaler errr... merah ke pink tu??? hehe... cantik2..

    ReplyDelete
  2. seriously memang lawa..
    berapa harganya kak??
    ada link x?

    ReplyDelete
  3. a'ah lah. sgttt cantik. geram nk rembat tp tak dpt dulu coz nk beli barangan baby n raya...huhu.

    ReplyDelete
  4. canti yg pink tu..jubah pun dah byk yg cantik2 sekarang ni

    ReplyDelete
  5. best ar soping...huhu da lame x soping..uwaaaa ;(
    org da lame xbeli maxi.. hurrmm dulu boley pakai..skng da ssh nk pakai maxi.. ssh nk bg nyusu kt haikal..huhu

    ReplyDelete
  6. Maxi dress cani memang cantik.. Tapi MM tak berapa berkenan klu material dari lycra ni.. Kalau cotton okayla, layanla jugak.. Hehe.. =)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar