Produk Terlaris Julai..

July 18, 2012

.::Di I-City 4 MAJLIS PELANCARAN KIBARKAN JALUR GEMILANG PERINGKAT NEGERI SELANGOR::.

Salam 1 Malaysia..

Malam tadi amy n 9 lagi kawan opis amy kena g i-city tuk MAJLIS PELANCARAN KIBARKAN JALUR GEMILANG PERINGKAT NEGERI SELANGOR....kiranya ktorang pergi sana ni wakil dari LLM la..tuk memeriahkan majlis katenya..dan jugak dikira kursus tahunan..huhu..kul 7.30 ktorang dah gerak ke shah alam..naik van LLM..kitaorang sampai je sana ambik tempat duduk dan tiap sorang satu dapat bendera Malaysia..bendera tu dah siap2 ada atas kerusi thats mean tuk kita la kan..=)..bila Datuk Sri Noh Omar tu sampai je ktorang pun nyanyi la lagu Negaraku, 1 Malaysia n Jalur Gemilang sambil kibar bendera tu..semangat 1 Malaysia la katakan..

Lepas tu ktorang pun g ronda2 sambil2 cari makan..kat majlis tu ada sediakan makanan tp ktorang malas nak berebut dengan orang awam walaupun tak ramai mane malam tadi..lgpun tengok menu dia bihun goreng n sanwich jer kut(xpasti sb tgk dari jauh)..

Ni kali ke 3 amy ke i-city..dah banyak perubahan dah..aritu masa amy pergi xde permainan, snowwalk n sbgainya la..sekarang ni macam2 ada..kalau dah de anak tu leh la bawak jalan2 sini..lepaskan stress org kate..

Pahtu, amy dengan sarah naik kereta yg pusing i-city..apa tah nama die..1 pusingan rm20 tuk 2 orang..nampak macam best je naik menda alah tu..tu yg ktorang naik..naik2 je rase macam duk korea (bak kate aida) , sbnya lalulu tu ikut celah2 lampu pokok..dlm kete tu pulak pasang lagu korea..lagilah suasana tu terasa..

Lepas main tu kitorang pun g la makan kat KFC 4 orang..pekena snate plat dulu baru puah hati..hehe..odw balik tu, kawan2 lain yg tak makan lagi kat i-city ajak singgah bistro kat shah alam..amy minum teh tarik jer..g bayar harga dia rm2.50..bapak mahal tuk secawan teh tarik..pahtu tu gerak balik..kul 12 malam baru sampai rumah..

Nak letak gambar tapinya, sampai je sana bateri hanphone amy habis..adoi..frust..tp xpela..still ada gmbar dgn kawan2 yg lain.. =)


Kenangan di I-City 26.6.2010 bersama incik hubby.. =)

p/s--> gambar 2 tahun lepas..kurus cikit kut..hehe..

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. teringat kat k.t'ganu pun skang dah ada pokok2 cam kat i-city. hikhik

    ReplyDelete
  2. MM pun tak pernah sampai ICT.. Cambest jer.. Bila la nak gi nih.. Huhu..

    ReplyDelete
  3. untunglah ada hubby.. (eh, ada kaitan x?) hahhaa

    ReplyDelete
  4. ena teringin nk pergi even2 mcmni... huhu.. btw, nice keluar bersama yang tersayang... heee... sis dgn suami bkn mcm suami isteri, cam pakwe makwe... awww... XD

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar