Produk Terlaris Julai..

July 9, 2012

.::Honeymoon ke???::.

Salam 1 Malaysia..

Apah habaq? harap baik2 ajer yer..amy baru je balik dari utara malam td..tu kena ckp utara sikit...poyo je kan..hihi

Hujung minggu lepas, parents fahmi nak ke perak, penang n kedah..ke perak utk ambik adik dia kat uitm perak..penang jumpa adik dia kerja kat penang n kedah hantar kakak ipar fahmi masuk belajar sem baru kat kuin, alor setar kedah..

Al-kisahnya, amy n fahmi nak join sama la..cuma parents dia tolak dari terengganu then ktorang tolak dari kl..ktoang janji dengan parents dia tuk jumpa kat perak jer..even dorang tolak awal pagi n ktorang lak tolak tgh hari, ktorang sama sampai je kat perak tu..hehe..apa yg best parents fahmi bawak ktorang keropok lekor, buah manggis n buah nenas.. =)

Petang sabtu tu ktorang gerak pulak ke penang..g hantar buah tangan kat adik fahmi yg sorang lagi..parents dia nk singgah sekejap je sbnya nk gerak terus ke kedah..bermulalah drama kat situ di mana fahmi taknak pergi kedah..katenya pergi kedah semata2 hantar kak ipar dia pahtu balik..amy duk pujuk2 dia xnak pergi jgk..parents dia pergi dengan abang n kakak ipar dia je la..frustrated..huhu..

Fahmi ajak tido hotel kat penang..dia ajak jenjalan kat penang jer..katenya naik feri ke jalan mane2 ke sb dia letih nk drive..amy kate biar amy drive tp dia xnk pergi jgk..nk tak nk terpaksa r ikut..walaupun masa tu dh mmg muka catung giler (merajuk la konon) hehe..pahtu pergi jalan2 kat jusco sberang perai penang,amy jalan sorang je kat belakang..tanda protes la konon..hehe..

Tengah2 muka masam amy pun tuntut dgn fahmi yg katenya nak naik feri..fahmi pun bawak la amy n adik dia yg perak n penang tu naik feri kat penang tu..naik feri pun nk seberang pulau tu jer..hehe..best giler walaupun sekejap..masa tu muka dah senyum ke telinga dah..apa tak nya, duk tepi feri tu angin kuat tambah tengok air laut kat bawah..best giler suasana tu.. =)

Balik je dari naik feri tu kotarng pun g makan pahtu baru cari hotel..pg ahad tu dah bersiap untuk hantar adik fahmi ke perak then baru ktorang balik kl..odw nak hantar adik fahmi tu, ktorang singgah kat cameron sekejap..pergilah kami 3 orang ke sana..pergi tanpa dirancang..melawat taman teh n strawberry n taman bunga jer..hehe..

Ni la gmbar kat cameron semalam.. =)










gemuk kan amy skarang..jgn salah faham,xpregnant lg ok..

adik ipar amy..ira =)

Lepas maghrib semalam ktorang pun gerak balik ke perak..sampai kajang kul1 pagi td..amat2 letih tapi enjoy..huhu..

p/s--> tuk my hubby, i luv u sgt2..thanks coz sudi layan isterimu yg ngada2 ni..hehe..nanti bawak jenjalan lagi ye syg.. =)

13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hehee..best yer die jalan2..hihihi aha'ah nampak berisi sket...hihi :)

    ReplyDelete
  2. http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk...

    ReplyDelete
  3. besnyee. aah la nampak berisi tapi tetap comellll ;)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. eee bestnyaaa. actually after kawen ingat nk gi honeymoon kat cameron highland bulan 7 ni taw. alih² pregnant..terpaksa cancel the plan. nasib time belum beli lg...hehe

      Delete
  5. Best kan dapat jenjalan makan angin sekali sekala ke tempat orang.. Asik duk terperuk kat umah je pun tensen gak.. Bila incit asben nak bawak diriku makan angin ke tempat orang plak ni.. Huhu..

    ReplyDelete
  6. wahh..pengantin baru pergi honeymon...bestny!

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar