Produk Terlaris Julai..

July 17, 2012

.::The Amazing Spider-Man 3D::.

Salam 1 Malaysia..

Hujung minggu baru ni, amy tengok citer spiderman ni dgn hubby amy..ktorang tengok kat alamanda jer..pawagam paling dekat dgn rumah amy..kitorang tengok yg 3D punya..actually, tu first time amy tgk movie yg 3D..kena pakai spek bagai..adoi sangat la tak suka..berat mata..tapi bila pakai tu dia punya gambar ok la..macam real jer..ada beberapa babak tu rase cm menda tu betul2 datang depan muka kita..terkezut..gelak je hubby amy..jakun kan..tp mungkin tu yg pertama n last amy akan tgk movie yg pakai spek tu..dah la sakit mata..mahal lak tu..lepas ni tengok yang biasa2 suda.. =)



Bagi amy citer ni ok la..nak kate best giler tu xla kut..mael lambung lagi best dari citer nie..bagi amy la...hehe..pendapat masing2 kan..dalam citer spiderman ni, ada 3 part sedih kut smpai amy kuo airmata tp nasib ada spek beso tu..leh la cover..haha..sape2 yg minat spiderman tu leh la g tengok yer..selamat menonton..

p/s--> Mael Lambong terbaeekk.. =)

16 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Wah...nak tgk la Spiderman lepas ni....mcm best je huhuhuuh

    ReplyDelete
  2. yeyy cci da tngok da ritu
    tp tgok yg biasa je
    tak tgok 3D pun..

    wah.. tahniah ek amy da selamat diijabkabulkn
    alhamdulillah..seronok jew tengok

    lama cci tak jengah blog amy ni
    amy pun da nmpk berisi ckt
    bahagia ek.. alhamdulillah

    semoga kekal bahagia hingga ke syurgaNya
    insyaAllah amin

    ReplyDelete
  3. amy

    len kali klau takut pening, tgk 3d yg kartun :P sis pun tak suke sgt tgk 3d, melainkan kalau tengok yg animation punye movie hehehehe

    ReplyDelete
  4. Waa tengok 3D tuh... tapi kalau tengok 3D kat IMAX Sunway Pyramid lagi best..

    ReplyDelete
  5. MM Mael Lambong pun tak khatam agi tengok.. Ni kan pula citer spiderman ni.. KihKihKih! ;p

    ReplyDelete
  6. Alamanda dekat dengan rumah?.. koh koh koh.. sama laa kita..

    Actually, tak best pon yg 3D sebab dia tak true 3D.. spek tue berat dan lagi saya pakai cermin mata, so dabel laa spek kat mata.. kih kih kih

    ReplyDelete
  7. aritu gi tgk spiderman...anak2 mmg kata beh la...mael lambung pun beh gak..

    salam kenal saya follow sini ye..

    ReplyDelete
  8. ok la spiderman. bes sgt tu xdela. tp xdela sampai xbes. hihi

    ReplyDelete
  9. semalam ingat nak tgk spiderman..tapi lewat sgt..uhukkk

    ReplyDelete
  10. sy masih tak berpelaung nk tonton movie terbaru nie, even semua movie spiderman yg sblum nie tak prnah tak tengok..busy ngan kerja, weekend pun kerja sampai takde mase nk tgok wayang..uhuhu...

    ReplyDelete
  11. oo, kite pon dah tgok gak. tptgok yg biasa pyer. hehe. best la gak ceritanya. btw, 3D pyer lom pernah lgi. :D

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar