Produk Terlaris Julai..

June 11, 2012

.::First movie selepas nikah::.

Salam 1 Malaysia..

Agak lama amy tak update blog..latest update pun juz letak gambar kahwin..huhu..alhamdulillah dengan sekali lafaz 25.5.2012 jam 10.00 malam amy dah bertukar status..dah jadi isteri kepada Mohd Fahmi Hijazi..Alhamdulillah..tenkiu Allah..

Hari ni dah masuk 2 minggu lebih amy n fahmi bergelar suami isteri..alhamdulillah..sekarang ni fahmi stay kat sentul amy lak kat kajang..amy dgn fahmi terpaksa berjauhan sb rumah sewa tak jumpa lagi..masih mencari..kalau korang tau ada rumah sewa area kajang, bangi, serdang, sri kembangan, sungai besi ke roger2 la amy ek..tak sanggup berjauhan lama2..huhu..

Kehidupan selepas kahwin, alhamdulillah..tu je mampu diucapkan..semoga fahmi boleh jadi suami yg akan memimpin amy ke jalan di redhai Allah n semoga amy boleh jadi isteri solehah buat fahmi..korang doakan kebahgiaan rumah tangga amy ek..tenkiu.. =)



Filem ni wayang first ktorang tengok slepas bergelar suami isteri..ktorang tgk kat alamanda..hari sabtu baru ni..

Bagi amy citer dia ok la..tp xsampai 5 bintang la..bagi orang lain mungkin best kut..fahmi pun kate citer ni biasa jer..part yg amy paling suka part keluar watak zizan..semua orang dalam wayang tu tergelak..part sofi jikan tu pulak sometimes rase cm best sometimes rase cm bingit telinga..huhu..tp tu bg amy la..mungkin korang punya pendapat lain..kalau nak tau cmne jalan citer dia sila2 la g tgk movie tu yer.. =)

p/s--> Ya Allah ya tuhanku, tabahkanlah hati kami semoga cekal lalui ujian di alam rumah tangga..amiin..

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hehee
    sweetnye tgk wayang pas nikah
    hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..org pon da tgk..best²..hihi skng tgu mael lambong plak..hiks :)
    BTW cpt2 la cari uma yer.. ley dpt baby awal...ops..!! hihihi :)

    ReplyDelete
  3. mawar pun dah tengok citer ni....best la jugak ..tapi tak ley lawan KL gangster :P

    ReplyDelete
  4. alahai sweetnyer..
    tahniah tau..
    moga happy selalu,,,

    ReplyDelete
  5. bestnya amy dah kawen...nk kawen jgk hehe

    ReplyDelete
  6. mmg plan pasni nak tgk citer ni..mcm best je...hehehehe :) nice to meet you...i follow u...u follow me...http://yamarisaikhu.blogspot.com/

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar