Produk Terlaris Julai..

June 27, 2012

.::Family Day 2012 @ LLM::.

Salam 1 Malaysia..

23.06.2012 baru Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) adakan hari keluarga untuk staff2nya n family.family day ni buat 2 tahun sekali jer..amy xlepas peluang..amy bawak incik husben amy pergi sama..hihi..amy AJK Goodies so terpaksa la pergi awal..sepatutnya pukul 6.45 pg dah kena ada kat LLM tp amy dgn fahmi sampai kul 7.30 pg..nasib xkena marah..hehe..

Sampai je dewan, amy n fahmi g breakfast dulu..pahtu ktorang g edarkan goodies utk staff2 yang datang..banyak jugak la barang2 dalam goodies tu..antaranya Tuala Mandi, Kerepek Ubi 1 kilo, chipsmore, tupperware, coklat, air kotak, mister potato, coklat cadbury, nips, kuih kemboja & dll..boleh kate mmg kenyang la tuk goodies saje.. =)

Pahtu ktorang g padang..kat padang ada erobik pg tu..amy tgk je xjoin pun..sb time sapa kat padang tu erobik tu dh sparuh dh..tp best la tgk dorang erobik..



Kemudian ada sukan untuk kanak2, dewasa lelaki n perempuan.. amy main 2 games..1 terompah gergasi..1 lagi game cari jodoh..


Acara terompah gergasi..group amy dapat no 1..hoyeh...=)

Yg kelakar ni acara cari jodoh..memang memalukan betul..ada ke patut amy termasuk dalam lane group orang lain..adoyai...disebabkan amy group amy kalah tuk acara nie..maaf ye kengkawan..hehehe...


Tgk tu..tersalah lane..hehe

Kak eton tolong alihkan amy..haha..

Akhirnya..dpt masuk gak walaupun kalah..hehe..

Lepas main game semua ktorang masuk dewan untuk makan tengah hari dan juga tuk cabutan bertuah..cabutan hanya cabut grand prize je tuk 10 orang..yang lain semua g tuntut hadiah kat bilik hadiah..maknanya semua staff dapat hadiah cabutan tu...alhamdulillah amy dapat set periuk tefal berharga rm200..sangat enjoy la family day ni..harap2 dapat join lg lepas nie..insya Allah.. =)

p/s--> gambar amy dgn fahmi xde sb hanphone xde bateri time tu..huhu sedih..ni pun ehsan dr photografer LLM.. =)



1 Orang Pengomen Tegar..:

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar