Produk Terlaris Julai..

May 8, 2012

.::Banting & Kad Kahwin dari Saira::.

Salam 1 Malaysia..harini amy nak tunjuk banting yang amy suruh kawan kerja lama amy dekat KIST aritu buat..namanya saira..amy cari design ni kat Google pahtu mintak dia ejas sikit2..hasilnya ni la dia..tenkiu incik google..tenkiu saira..



Ni pulak kad kahwin yang saira buat untuk amy..untuk invite kawan2 amy tempah kat kedai jer..wat yg simple2 jer..ni cuma tuk invite kawan2 kat fb n blog jer..malas nk scan yg buat kat kedai tu..hehe...




Ni la dia designer tu..dah jd tunang orang dah..insya Allah lepas raya akan diijabkabulkan..semoga Allah permudahkan..amiin...

Saira Ahmad..

17 hari je lagi..perasaan tak tau nak kate sebabnya persiapan kat rmh semua family yg uruskan..goodies pun dorang yang isikan..amy cuma beli barang hantaran jer..alhamdulillah barang2 hantaran dah 100% siap..hari akad nikah baru amy sampai kampung..huhu..papepun doakan kami yer..

p/s--> kpd kawan2 blogger amy, jemputlah datang ke majlis amy n fahmi..=)

14 Orang Pengomen Tegar..:

  1. seronoknya tgk amy..x lama lg nk kawen dh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la yann..sdihnya yann xdpt join.. =(

      Delete
  2. tahniah amy. semoga semua bjalan spt y dirancang. hepi for u :)

    ReplyDelete
  3. tahniah . seronok tgok orang orng yang nak kawen ni . hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah amy, dah nak jadi isteri orang... akak doakan semunya berjalan lancar, hati2 klu nak pergi mana2 tu, awak tu darah manis...

    ReplyDelete
  5. tahniah amy, smoga bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat..serta dikurniakan zuriat yg soleh/solehah serta bijak2 +comel2...smoga sentiasa dmurahkn rezeki..sy doakn majlis awk nnti berjalan lancar...

    (^___^)

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Semoga semuanya berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  7. congrates kak amy!
    xbalik ganu so xdpt la g..huhuhu

    ReplyDelete
  8. seronoknya tengok kawan2 nk kahwin :)
    semoga dipermudahkan segala urusan.. Amin..
    Semoga berbahagia ke akhir hayat ye

    ReplyDelete
  9. tahniah kak..semoga bahagia selalu..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar