Produk Terlaris..

May 21, 2012

4 hari lagi.. =)

4 hari lagi akan tiba saat yg ditunggu2...4 hari??? bersediakah amy??? tp sejujurnya debaran tu masih tak terasa lagi..sebabnya amy still kat kajang..balik kampung hari khamis malam..jumaat malam majlis akad nikah...

Pelamin dah sampai rumah..ayah dah start cuti..seminggu ambik cuti tuk uruskan perkahwinan anak pompuan dia nie tp si anak dia ni sehari nak kahwin baru balik..huhu..excited lebih la kut si ayahnya sbnya amy anak pompuan first kawen..hehe..actually nk sgt balik awal tp nk wat cmne majlis rumah lelaki seminggu selepas rumah amy..so terpaksa la ambik cuti deret ke rumah fahmi..huhu..

Goodies dah penuh bilik..adik2 duk bising sbnya dorang duk kelam kabut kat rumah g mari g mari ikut ke mak tp si kakak nyer rilek jer...hehe..orang rumah semua duk sibuk buat tu buat ni tp bakal pengantin ni rilek2 je kat kajang ni..hihi..tp bila pk pk ok gak balik lamabt at least xletih sgtkan..balik2 je semua dah ready..hehe..berbaloi gak balik lambat nie..kikiki..(gelak jahat..)

Apapun amy bersyukur sangat2 sbnya ada family yg memahami..uruskan semua majlis amy..thanks jugak kat mak sdara amy (mokdeh wati) ni yg jugak sibuk uruskan persiapan amy dari isi borang nikah lg..thanks semua n thanks Allah kerana permudahkan segalanya..


Yg ni saira baru buat untuk amy..suke suke suke..=)

p/s--> Ya Allah ya Tuhanku, permudahkanlah semua urusan kami..amiin...

14 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah, selamat melangkah ke fasa baru ya awk :)

    ReplyDelete
  2. tahniah amy. semoga kekal hingga hujung nyawa :)

    ReplyDelete
  3. Kompang dipalu pengantin baruu .duduk bersanding di ats pelamin .lalalala .akak amy ,selamat menjadi pengantin baru .semoga menjadi manusia yang paling bertuah .amin amin :)

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru n selamat menjadi isteri yg solehah...
    smoga kekal hingga akhir hayat... =)

    ReplyDelete
  5. oh kembarku,,,
    sudah mahu berkahwin,,,
    bestnyer,,,,
    tahniah in advance yer,,,

    tumpang gumbira buat kamu... :)

    ReplyDelete
  6. jgn lupe tgk my new entry..ade mention ur name. hehe ...
    neway congrats.. mst neves plus hapy kn :D

    ReplyDelete
  7. selamat menempuh hidup baru ... moga bahagia

    ReplyDelete
  8. skrg dh lps dh...happy family dh skrg...*_* < suriareal

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar