Produk Terlaris..

May 21, 2012

4 hari lagi.. =)

4 hari lagi akan tiba saat yg ditunggu2...4 hari??? bersediakah amy??? tp sejujurnya debaran tu masih tak terasa lagi..sebabnya amy still kat kajang..balik kampung hari khamis malam..jumaat malam majlis akad nikah...

Pelamin dah sampai rumah..ayah dah start cuti..seminggu ambik cuti tuk uruskan perkahwinan anak pompuan dia nie tp si anak dia ni sehari nak kahwin baru balik..huhu..excited lebih la kut si ayahnya sbnya amy anak pompuan first kawen..hehe..actually nk sgt balik awal tp nk wat cmne majlis rumah lelaki seminggu selepas rumah amy..so terpaksa la ambik cuti deret ke rumah fahmi..huhu..

Goodies dah penuh bilik..adik2 duk bising sbnya dorang duk kelam kabut kat rumah g mari g mari ikut ke mak tp si kakak nyer rilek jer...hehe..orang rumah semua duk sibuk buat tu buat ni tp bakal pengantin ni rilek2 je kat kajang ni..hihi..tp bila pk pk ok gak balik lamabt at least xletih sgtkan..balik2 je semua dah ready..hehe..berbaloi gak balik lambat nie..kikiki..(gelak jahat..)

Apapun amy bersyukur sangat2 sbnya ada family yg memahami..uruskan semua majlis amy..thanks jugak kat mak sdara amy (mokdeh wati) ni yg jugak sibuk uruskan persiapan amy dari isi borang nikah lg..thanks semua n thanks Allah kerana permudahkan segalanya..


Yg ni saira baru buat untuk amy..suke suke suke..=)

p/s--> Ya Allah ya Tuhanku, permudahkanlah semua urusan kami..amiin...

May 16, 2012

.::Wali Band :: Harga Diri::.



Di dirimu aku menemukan
Yang mencintaiku
Yang menyayangiku
Di dirimu aku ketakutan
Kau biarkanku
Kau tinggalkanku

Chorus
Bila kamu tak lagi denganku
Ku tak tahu apa 'tuk jalani hidupku
Bila memang kau pergi dariku
Ku tak ada lagi di dunia ini


Mengertikah kau siang malamku
Dan tangis tawaku
Kau semua hidupku
Pandang aku pandanglah hatiku
Aku tak mampu melangkah tanpamu

Ulang Chorus

Bukan ku tak punya harga diri
Tapi dirimu begitu berarti
Kaulah nafasku engkau harga diriku
Mengerti aku

Ulang Chorus


May 8, 2012

.::Banting & Kad Kahwin dari Saira::.

Salam 1 Malaysia..harini amy nak tunjuk banting yang amy suruh kawan kerja lama amy dekat KIST aritu buat..namanya saira..amy cari design ni kat Google pahtu mintak dia ejas sikit2..hasilnya ni la dia..tenkiu incik google..tenkiu saira..



Ni pulak kad kahwin yang saira buat untuk amy..untuk invite kawan2 amy tempah kat kedai jer..wat yg simple2 jer..ni cuma tuk invite kawan2 kat fb n blog jer..malas nk scan yg buat kat kedai tu..hehe...




Ni la dia designer tu..dah jd tunang orang dah..insya Allah lepas raya akan diijabkabulkan..semoga Allah permudahkan..amiin...

Saira Ahmad..

17 hari je lagi..perasaan tak tau nak kate sebabnya persiapan kat rmh semua family yg uruskan..goodies pun dorang yang isikan..amy cuma beli barang hantaran jer..alhamdulillah barang2 hantaran dah 100% siap..hari akad nikah baru amy sampai kampung..huhu..papepun doakan kami yer..

p/s--> kpd kawan2 blogger amy, jemputlah datang ke majlis amy n fahmi..=)

May 4, 2012

.::Alhamdulillah..Cuti Kahwin diluluskan::.

Alhamdulillah syukur..cuti kahwin dah diluluskan..dari 25.5.2012-4.6.2012..amy ambik cuti 7 hari..campur sabtu ahad jadi la 11 hari..hehe..amy terpaksa ambik cuti lama sikit sbnya majlis bertandang seminggu selepas majlis bersanding rumah amy..24.5.2012 baru balik kg..sampai pagi 25.5.2012..malam tu terus akad nikah..huhu..nasib la mak ayah settlekan pape yg patut kat kampung..=)

Akad nikah = 25.5.2012 (malam)
Majlis Kahwin (bersanding) = 26.5.2012
Majlis bertandang (rumah fahmi) = 3.6.2012

Persiapan dah 90% siap..tinggal 1 je lg xsiap..cincin tuk fahmi xbeli lg..uwwaarghh susahnya nak cari cincin silver yg simple tp nampak menarik..aritu g usha2 kat kedai emas pasar payang tp tak jumpa yg berkenan..fahmi lak xnak yg jenis banyak permata..katenya kalau boleh nk yg belah rotan je..huhu tp bagus jugak jimat duit amy..hahaha..(gelak jahat)..

kat mane la nk cari ni..huhu..

p/s--> 20 more days to go...doakan kami yer =)

Iklan Berbayar