Produk Terlaris Julai..

April 19, 2012

.::Nirwana Band :: Sudah Cukup Sudah::.



Lirik Sudah Cukup Sudah

Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu.

Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisa
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin tersiksa
Lebih baik ku pergi saja

Tlah berulangkali kucoba mengalah
ternyata sabarku tak berarti untukmu

Ulang


p/s--> best lagu nie..skrg dah susah nak download kat 4shared..thanks 2 umira..sb email lgu ni kat amy..hehe =)



4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. tau xper mi...kene login semua bagai skrg....adoiiiii..ssh la skrg nk download lagu....

    ReplyDelete
  2. kite tahu mnae nk download lagu dgn mudah. eceh mcm tgh buat iklan kan. hehe. ni link dia. http://www.youtube-mp3.org/
    nnt just masukkan link lagu tu then convert video then download. siap! hehe mcm tgh ajar masak pun ade.
    actually baru je follow blog ni. nice to know u.
    ^_^

    ReplyDelete
  3. hai amy.. sorry sangat2 lama tak singgah blog amy, bz sangat la tambah2 masa pregnant jadi pemalas.. sekang ni tengah berpantang lagi lah..ni curi2 jengah kejap sementara baby tidur..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar