Iklan Berbayar

April 24, 2012

.::Pati Aprikot :: Pencuci Charcoal :: Charcoal Mask dr Dian Pixy.com::.

Salam 1 Malaysia..apa khabar semua..harap baik2 aje yer..ok hari ni amy nak share produk yg amy baru je beli online dari DianPixy.Com..produk penjagaan muka..

Semalam amy bank in duit..hari ni dah dapat barang..sangat cepat..hehe..tinggal sebulan lagi nak kahwin..harap2 lepas ni berseri2 la duk atas pelamin..hehe..Insya Allah..

Amy beli 2 pati aprikot (8ml dgn 12ml)..satu untuk amy satu lagi tuk fahmi..1 pencuci muka (Pencuci Charcoal) 1 Mask (Charcoal Mask)..semua skali RM98.00..kalau tak salah amy, pencuci dgn mask tu produk dari korea..pati aprikot pulak dr nutrimetic..amy beli ni pun lepas baca2 testimoni dr pengguna...mcm ok jer..tu amy beli..org kate xcuba xtaukan..nanti kita tgk hasilnya..=)

Sape yg berminat boleh la order kat DianPixy ni..gambar yg bawah ni set tuk trial..skdar share..sharing is caring is loving is sweet..(yann pinjam lagik yer ur words)..


Set tuk trial RM61..

p/s--> selamat tinggal D'Qistee..=(

15 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hmmm dulu saya pernah beli dengan dian pixy ni. tapi time tuh tataw pon pasal pencuci and mask charcoal ni. then my friend tell me yang pencuci charcoal dengan mask tuh boleh beli kat Daiso. kedai barang2 jepun RM 5. so harga sebenar pencuci charcoal tuh rm5 je. sejak daripada tuh saya beli sendiri kat Daiso. jimat banyak !

    rm98 tuh kalau awak tambah sikit je dah boleh beli aprikot 60ml.
    aprikot 60ml = rm120
    pencuci charcoal = rm5
    mask charcoal = rm5
    total = rm130.

    just my opinion :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..kat sy beli ni pencuci charcoal rm12..mask charcoal rm12..xpela..nak cari daiso tu pun kena duit minyak jgk..hehe..online snang kut..trus smpai pintu umah..bdw thanks 4 ur opinion..nanti mane tau kut2 g kat de daiso tu leh beli wat stok..hehe..

      Delete
    2. btul2, kalau bli online memang sgt mudah, xpyh keluar rumah pun brg blh smpai.. lagipun charcoal product ni cepat sangat habis. pada siapa-siapa yang takde daiso di kawasan berdekatan tu, atau tiap-tiap kali pegi daiso asyik xde stok je, bolehlah order online dgn sy, blh visit fb page sy: http://www.facebook.com/saranghealthandbeauty :)

      Delete
  2. hehehe..berseri la pengntin ni nti kn..=)

    ReplyDelete
  3. bukan xoke..cuma rase nk berubah angin..lgpun dqistee mahal skt..=)

    ReplyDelete
  4. mcm bgs je..dh baca td kt website tu..aduh rs nk jgk hehe tp tkt x sesuai dgn kulit muka pulak..

    ReplyDelete
  5. kak amy,lama x singgah blog..akak sihat?

    ReplyDelete
  6. sya jual charcoal mask rm8.oo shja..berminat? email syuhada8686@gmail.com

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..