Produk Terlaris..

April 3, 2012

.::Goodies :: Apam Polkadot::.

Salam 1 Malaysia..
Tadi amy godek2 fesbuk..pahtu terjumpa gambar apam nie..wah cantik jugak kalu dibuat doorgift nie kan..letak dalam paper bag tu bg kat kawan-kawan..kalau beli harga dalam RM1.50 jugak..tapi kalau kita buat sendiri barang2nya xsampai pun RM50..amy bajet nak buat 400 biji jer..so jimat la sikit kan kalau buat sendiri..nak kawen ni kena jimat cermat la kan..hehe..aritu amy pernah buat tuk parti besday anak sepupu, wat dalam 500 biji kut..modalnya sikit jer..cuma letih nak buat dot dot tu je la..hehe..
Bekas plastik tu pun dah tau nak beli kat mana..so skrg ni senang la kan..buat apam, letak dalam bekas ni then tampal riben sikit..jadilah..hehehe..very very easy la..cantik n simple jer..hehe..

Sape yang nak belajar buat apam tu leh klik kat entry amy nie..Apam Polkadot versi Amy.. mudah jer..amy pun belajar kat internet jer..ilmu dihujung jari je skrg ni..hehe..


gambar ihsan dari fesbuk ..

p/s-->  2 hari before majlis baru boleh buat sb apam ni tahan dalam 4 5 hari jer..

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. comel..nak order r ngan amy
    kikikiki
    soheh belok pinggang nak boleh sudah..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakna, amy pernah buat untuk majlis anak sepupu..dalam 500 biji kut semalam..aduh memang sakit la pinggang nok cotek ke dot dot ye tu..ni amy nk wat 200 semalam..jd 2 malam la..xsakit pinggang..hehe..

      majlis kita kan sama tarikh..mane leh order2..kikiki..

      Delete
  2. wahh bestnya amy bg apam ehh? nak satu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2 yann tp kena datang amynyer majlis..hehehee

      Delete
  3. buleh r pah ni order ngan amy.....harga kira kawan2 k....hihi

    ReplyDelete
  4. kak fiza nok gok...tp x main ar skit2...kalu nak order ribu riban boleh doh...insyaallah la...amy trima dok ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ribu riban?? akan dipertimbangkan..hehehe..insya Allah..

      Delete
  5. cutenyeee apam polkadot ni. nak makan pon sayangg

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar