Produk Terlaris..

April 6, 2012

.::50 more days to go::.



Pejam celik pejam celik tinggal 50 hari je lagi amy akan bertukar status..Insya Allah..harap2 Allah permudahkan..aminn...50 hari bersamaan 1 bulan 2 minggu 5 hari lagi..wah menghitung hari nampak..hehe..xdela menghitung tp dah terpampang kat blog amy tu kan..best jugak ada daisypath tu xyah nak kira2..hehe..

Malam ni lepas waktu kerja, amy akan balik kampung dengan fahmi...dah sebulan xbalik kg..windunya kat anak2 buah..last balik cazen kahwin 3.3 aritu..esok pun ada sorang lagi kazen amy nikah..huhu..balik ni pun sebenarnya nak settlekan persiapan kahwin ktorang..nk kena setelkan borang nikah amy n fahmi..kena pergi test hiv dulu then hantar borang kat daerah fahmi (setiu) lepas tu baru hantar kat daerah amy (hulu terengganu)..

Kemudian, nak kena pergi butik pengantin kakna (impian bridal) lak..nak pilih baju tuk akad nikah, baju tuk sanding then baju tuk sambut menantu amy n fahmi..nak kena g book tarikh outdoor tuk potografer lak..potografer tu amy ambik dengan suami butik pengantin tu (eman foto)..untung ambik kat eman foto sbnya dia cover semua akad nikah sanding n outdoor..percuma lak sepasang baju tuk outdoor..lepas tu outdoor kita boleh pilih hari lain..maknanya xkan ganggu hari majlis kita..xde cas lebih dikenakan..hehe...(promote)..

Lepas tu, nak hantar barang-barang hantaran amy n fahmi kat mak sedara amy..mintak dia gubah siap2..masa tunang dulu amy gubah sendiri jer..tuk majlis kahwin ni biarlah air tangan orang lain..hehe..lagipun kat kajang ni amy xtau mana tempat jual2 barang gubahan..huhu..lagipun lepas ni amy balik tak balik sehari sebelum nikah..maknanya amy balik nak kahwin nanti semua persiapan dah setel..hehe..

Adoyai, banyaknya program balik kg nie..padahal balik 2 hari jer..malam ni bertolak ke trg then ahad tolak balik kl..mesti penat gilerkan..huhu..xpe sayang, nanti kita gilir2 bawak kete ek..huhu..semoga semuanya berjalan dengan lancar..Insya Allah...

Ya Allah Ya Tuhanku, permudahkanlah segala urusan kami..

p/s--> Perjalanan jauh tak ku rasa..Kerna hati ku melonjak sama..Ingin berjumpa sanak saudara..Yang selalu bermain di mata....Balik kampung oooo balik kampung..=)


30 Orang Pengomen Tegar..:

  1. moga semuanya berjalan dgn lancar.. amin..

    ReplyDelete
  2. amin :)
    hye..cbox xberfungsi..

    follow kamu cute :)
    jom join GA
    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/03/mini-combo-simple-giveaway-by-wanie-sha.html

    ReplyDelete
  3. sure tgh sibuk giler buat preparation kan.
    mcm zie dulu tu...aduhh letih giler. tu yg terpaksa
    mintak cuti seminggu awal sblm tarikh wedding utk
    settlekan persiapan :)


    tak lama lg tue dear.

    ReplyDelete
  4. tu la zie..amy xleh ambik seminggu before majlis sb cuti de 9 hari jer..xtau la lulus ke tak ambik skaligus..sambut menantu lak seminggu selepas majlis..tu xleh ambik awl..huhu..

    ReplyDelete
  5. selamat petang

    semoga urusan akan berjalan dgn lancar hendaknya..

    ReplyDelete
  6. amin..semoga diermudahkan segala urusan..best la dh nak kahwin da..hikss..jgn stres hokep?hilang seri pengantin nanti..hehe..=)

    ReplyDelete
  7. teruja tak nak kawen.. by d way. congratulations dear..
    semoga semua berjln lancar spt yg di rancang

    ReplyDelete
  8. tringggg.. singgah lagi....

    http://lilymily82.blogspot.com/2012/04/jenjalan-blog-kawan-kawan.html

    ReplyDelete
  9. bestnya amy nk kawen dh..nak kawen jgk huhu :P

    ReplyDelete
  10. salam ziarah wahai blOg si darah manes ... hhehehe ...
    kena jaga diri lebey sket org kata kalo dalam status darah manes ni ...kan ?

    ReplyDelete
  11. Tahniah kak Amy..seronoknya,dah nak kawin..saya bila lagi?wee...

    kak amy,mari jemput baca entri baru saya.. ;)

    ReplyDelete
  12. semoga bahagia! :)

    http://gadisflipflop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. wah...tak lama lg ni..btw,smoga jadi isteri yg baik buat en fahmi hijazi awak tu ye..aminn..

    *fahmi azizi sy dah takde..sedih..hehehe*

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..takpe la cheeqa..nanti fahmi lain akan muncul dlm hidup awk ek..huhu

      Delete
  14. Tahniah....tgh membilang hari rupanya...apa2 pun banykan berdoa semoga semuanya berjalan lancar...akak tgok pd senarai barang hantar kebanyakan semua dah ada so tak lah gemntar sangat kan...tahniah sekali lagi

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar