Produk Terlaris Ogos..

March 18, 2012

.::We Beauty::.




Salam 1 Malaysia..korang pernah dengar tak produk we beauty ni? Amy kenal produk ni kat salon rambut dekat kondo amy duduk aritu..kat sentol..produk ni untuk kurus la kononnya..dia ada 2 kotak..D'Tone dgn D'Green..D'Green ni untuk malam D'Tone lak untuk siang..satu kotak ada 20 paket..maknanya untuk 20 hari la kan..harga die RM250 untuk 2 kotak tu..

Amy berkenan dengan produk ni sebab auntie yg kat salon rambut aritu dari saiz xxl dah jadi saiz s sekarang nie..tu yg jeles..dia kata xyah bersenam xyah jaga makan..minum jer air tu..nanti air tu akan proses kuar sisa-sisa toksin dalam badan..tapi memang betul la, kalau minum menda alah ni smua sisa2 toksin keluar..selalu nk buang air besar n kecik jer..hehe..tu yg xtahan tu..huhu..

Rase air tu memang tak best la bg amy..memang-memang tak best..rase spirulina tau2 jelakan..tp nak kurus punya pasal telan jelaa..tp amy ni pemalas..minum pun jarang2 jer..mukin sb tu tak turun berat badan kut..hehe..rugi jekan beli mahal2 tp xikut ye suruh kan..huhu..nasib baik bukan herbalife..kalau herbalife lg mahal..lagi rugi..huhu..

p/s--> nk try produk Glowz Star la pulok..hehe..

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. amboi kak...akk nk kurus lgi qew??
    dh oky la size akk skrg..krus sgt x cntek eh..hehe

    ReplyDelete
  2. ada orang suruh k dee makan BIO SLIM..yg tu sedap..oren juice..tgk dia dah slim..k dee pun nak cubalah..

    ReplyDelete
  3. wah .. mcm best jew.. kite pn nak kurus gka bole ceube ni hee chaiyok2.. yeahhh

    p/s : tu la herbalife mmg mhl pn kan sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..tp kalau ikutkan we beauty ni lagi mahal..herbalife jd mahal sb tuk mkn sebulan..

      Delete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar