Produk Terlaris Julai..

March 6, 2012

.::Mud harini :: Suka & Duka::.

Salam 1 Malaysia..

Akhir2 ni amy jarang update blog..macam xde mud jer nak update..nape ek? malas kut..huhu..kalau ikutkan byk citer nak dikongsikan tapi tu la mud tu asyik larik jer..larik ke malas??? hari2 buka blog tuk bw ke blog kengkawan jer..tapi rasenya lepas ni amy akan rajin update n blog walking kut..sebabnya adalah haha amy dah tukar laptop amy dengan pc tunang amy..so sekarang mud nak online dah mali..pc punya pasal kut..pc ni skrin dia besar giler..dah la flat skrin pahtu laju lak tu..memang suker sgt..hihi..


Lenovo :: Like Like Like

Amy ada satu citer sedih..harini permata cincin tunang amy hilang..xtau la cincin ni tersangkut kat mane..sedar2 tengok permata dia dah takde..hilang tak tau jatuh kat mane..dah la permata yg paling besar.. sedihnyer..sedar jer td terus kol fahmi..ajak dia pergi letak balik permata tu hujung minggu nie..huhu..tu la sape suruh ganas sangat sampai cincin pun boleh tersangkut..huhu..


Kenangan.. ='(

p/s--> apepun terjadi tetap Senyum Sokmo..

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hehehehe..cari blik permata cncin tue!! hehehehee..(gurau)

    ReplyDelete
    Replies
    1. duk cari jugak ni..kalau jupe lagi suke..hehe

      Delete
  2. emm beli je yg baru... nak buat cam ne... huhuh

    salam jengah belog nih....

    ReplyDelete
  3. beli baru kalau macam tu .huhuuu .harap2 jumpa laa okay ..anyway saya follow blog akak comel ni :D

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar