Produk Terlaris Julai..

March 7, 2012

.::Ceritera Kahwin::.


Cuti sekolah tiba lagi..mesti banyak giler jemputan kahwin kan..bolehla makan nasi minyak..hehe..ramai yang pilih time cuti sekolah sbnya time tu sanak saudara senang balik kampung..amy punya date nikah pun sengaja pilih cuti sekolah nanti..hehe
Tak sabar rasenya tunggu saat diijabkabulkan..kadang-kadang rasa macam mimpi jer..kadang-kadang berfikir sejenak betul ke aku ni nak kawen..ada ke patutkan..tapi takde la sampai excited giler2..huhu..

Persiapan kahwin separuh dah siap..pelamin dah tempah..amy ambik full pakej senang xyah nak pikir baju n make up semua..pakej amy ambik lak untuk lelaki & perempuan termasuk akad nikah, sanding n sambut menantu..complete..hehehe..photografer pun dah booking..hantaran baru beli separuh..kad kawen pun dah siap cuma tak jemput orang je lagi..yg lain semua bahagian mak n ayah..hihi..

Tapi......amy ada masalah besar sekarang ni, masalahnya,amy tak hantar pun lagi borang nikah kat pejabat agama..borang dah siap isi dah tp tak test hiv lagi..huhu..minggu lepas amy n fahmi balik Tganu ingatkan nak settle pasal borang nie tp hari ahad baru ni Tganu cuti umum so terpaksa la tunda buat test hiv ni kat KL..klinik pun tak tau lagi kat mane ni..kalau klinik swasta senang ni nak kerajaan pulak..adoyai..agak2 sempat tak siap nak proses nie? lagi 2 bulan lebih amy nak kawen..takut jugak tetiba kena tukar tarikh..huhu..hopefully, semua selesai secepat mungkin..

Doakan amy yer kengkawan..semoga dipermudahkan semuanya..

p/s--> kena cucuk lg..xsuka jaru..huhu.. =)

18 Orang Pengomen Tegar..:

  1. apa lagi yang belum kahwin.... jom kahwin

    ReplyDelete
  2. akak amy comel la header..tu tempah mana..erk.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempah kat myravea dik..tgk kat blog list akak ada..tempa la..comfirm puah hati..

      Delete
  3. ahhh akak, tak sabar nak kawinn ye... fifi ikut teruja sama. tahniah tahniahhh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu fifiey..kalau balik kelantan nanti mai la majlis akak yer..hehehe

      Delete
  4. hari tu kak na wat kat klinik kat bomba bando nung..beng tanya jalan mende sebab kak na kan failed bab jalan..situ hari2 buka tuk HIV test

    ReplyDelete
    Replies
    1. la saloh xtanya kakna..ahad tu terus amy balik kl..ni kena cari kat kl doh la..pital pun xtau lg katner nie...

      Delete
    2. hor..kene setel hok fahmie lu kat setiu..bereh hok yer baru boleh amy hato hok amy ngan hok dia di kuala brang

      Delete
  5. Yang belum kahwin tuu plan-plan laa untuk cuti yang akan datang...

    ReplyDelete
  6. oooo...dah nak kawen ek si cantik. welcome aboard ek nanti. hehehe. Pssttt...zie lah salah satu drpd penganting yg berkahwin time cuti sekolah pd hujung tahun..hikss

    berebut nk ambik tarikh 11.11.11 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. 11.11.11 ramai yg kawin tarikh tu..hehehe..ingt nk 12.12.12 tp xleh r lama2..hehe...

      Delete
  7. Insya'Allah sempat tu amy..taun lps sy temankan kazen urus smua tu awal tahun, kawen bln 12..smpt jgk..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar