Produk Terlaris Ogos..

March 15, 2012

.::Bila semua orang dah tumpu kat kita jer mesti gabrakan..huhu::.

Al-kisahnya, first time meting dengan pangarah2 wat amy jd gabra tahap gaban..al-maklumlah biasa meting dengan penolong2 pengarah jer..tu pun setakat duk atas kerusi n buat2 catat nota jer sikit padahal xberapa nak ambik endah pun apa yg disampaikan selama ni..hehe..tp semalam memang buat amy kelam kabut bila amy kena masuk meting tu..meting ni sebenarnya meting rahsia a.k.a sulit kerajaan..amy masuk pun bukan kena cakap cuma amy yg bekerja sebagai kerani ni kena taip soalan2 exam direct di laptop..dorang akan bincang satu persatu yang salah terus dibetulkan kat dalam bilik tu jugak..dah la dorg sambungkan laptop dengan projector..jadi bila amy taip semua akan nampak..huhu..

Bayangan mana tak gabra, dalam 10 orang pengarah tu duk tumpu kat white board tu..jd amy jd gabra sikit la..berdebar punya pasal nak tekan a jd s nak tekan i jadi e..al-maklumlah first time..sesi pertama tu dari kul 9-12.30 pagi jer..memang betul2 gelabahlah..masuk sesi kedua dari 2.30 hingga 4.30 petang amy dah mula cool sikit..dah xde dah gabra2..hehe..syukur alhamdulillah..

Banyak lagi sesi ni akan datang..harap2 lepas ni tak gelabah macam semalam..semalam kira bersyukur sb Datuk takleh datang..kalau Datuk ada sekali memang bertambah gabra la amy..Ya Allah ya tuhanku, lindungilah hambamu ini..huhu..

p/s--> amy yg gelabah lebih padahal pengarah2 tu okey jer..hehe..

3 Orang Pengomen Tegar..:

  1. alah bisa tegal biasa..
    mek..begheh dop lagi borang nikoh tu??
    kene booking tok kadi lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbereh lagi kakna..amy balik awal bulan 4 ni kuala berang..agok2 dang x siap? sb xcaya la kalu nk pos v ke org tua..awk ye pun xberapa larat nk g mari g mari..huhu

      Delete
  2. Wahh,ok la tu..kalau kena berucap depan pengarah lagi nervous teghukk..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar