Produk Terlaris Julai..

March 16, 2012

.::Ada Fesbuk & Twitter?? Jom daftar churp2 sekarang::.



Salam 1 Malaysia..arini amy nak share pasal churp2 dengan geng2 blogger..sape dekat sini yang ada facebook & twitter tp belum daftar lagi churp2? kalau ada yang belum daftar lagi better korang daftar cepat2..

Korang boleh daftar kat sini yer..www.Churp Churp.com

Actually amy dah daftar lama churpchurp nie..tp amy tak tau cara nk guna kannya..mula2 amy daftar nuffnang..nuffnang senang sebab kita daftar n letak iklan dekat sidebar, header n content blog kiter je..lepas tu dia akan keluar dgn sendirinya..alhamdulillah amy dah dapat 3 kali cek dr nuffnang..yang sekarang pun dah boleh cash out tp biar la dulu..tp 3 kali cek pun xde la mcm blogger2 femes tu amy dapat..dorang ribu riban..amynya sikit jer..tp tetap bersyukur..better than nothing org kate..tenkiu Allah, tenkiu nuffnang n tenkiu kengkawan blogger..hehe..

Berbalik pada churp2 ni, amy baru je aktif 2 hari lepa..tu pun selepas baca entry blogger Lyssa Faizureen..dia dapat rm1000 tuk churp2 sahaja..xtermasuk nuffnang lagi..hebatkan....walaupun kita xkan dapat mcm dia tapi xsalah kita usahakan..hehe...amy letak iklan2 yg ada dalam akaun amy tu kat blog..korang blh tgk kat atas tu..baru je letak 2 hari dapat earning..kira ok la tu kan, sape nak bagi duit free2 jer..heheheh..so kepada yg tak daftar lagi tu jangan lepaskan peluang keemasan ini..semoga berjaya..

Daftar Churp2 sekarang

p/s--> klik link tu then daftar..jgn lupa tgk kempen churp2 amy yer..

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. saya dah daftar tapi tak reti sgt nak promote campaign neh

    ReplyDelete
  2. dah daftar churp2 tapi xreti la nak letak kat blog bagi cantek!

    ReplyDelete
  3. dah klik chrp chrp tapi cmne buat segiempat camtu yer??? siap boleh klik lagi... tolong klik sy pulak dah klik :) klik balik ye
    http://bit.ly/wEW6vn
    http://bit.ly/zP6bgV
    http://bit.ly/AgNj3z
    http://bit.ly/xGTOMf
    http://bit.ly/zZnMHN

    ReplyDelete
  4. saya lagi rm3 nak cukup rm100. huhuh ntah bila la nak cashout. haha..

    ReplyDelete
  5. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  6. dah daftar dah.. cantik blog ni... meh la ke blog saye pula... http://mymovies2u.netii.net/

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar