Produk Terlaris..

February 9, 2012

.::Wedding Cakes from MilaDelight::.

Salam 1 Malaysia..

Hari amy nak share dengan korang kek kahwen bertemakan korean iaitu kek bunga sakura...cantik sangat kek nie..lagi2 warna pink putih...fuhhh memang cantik giler bagi amy tp bagi korang tak tau la kan..taste masing2..hehehe...

Amy suka kek ni tp takde la sampai nak buat tuk kahwin nanti..cuci-cuci mata je la..huhuhu..anak2 datuk boleh la kut buat kek macam nie..hehe..harga die pun boleh tahan jugak la mahal..sama harga dengan pelamin dah..hehe..tp siyesly memang cantik..pembuat kek ni orang Terengganu jugak..kalau nak tempah boleh pergi ke blog beliau di miladelight n fb beliau..




mcm ni ek bunga sakura??sory amy buta bunga..hihi


dia punya lapisan..kemas n cantikkan..

Tu dia..harganya RM900.00..saper2 yang berminat leh la tempah dengan mila delight nier...

Ok, sekarang ni amy nak tunjuk kek pilihan hati amy..dari mila delight jugak...cantik tak??? Cuma pilihan hati jela..bukan kek kawen amy..hehehe...kek kawen amy nanti yg bese2 jer..org kate bersederhana..simple2 jer..hehe..


Harga RM300


Harga 140..

p/s--> Berminat boleh la order dgn miladelight..

26 Orang Pengomen Tegar..:

  1. cantik sangat..ase mcm xnak makan or potong...hehe

    ReplyDelete
  2. 900??
    dakpe r sekian terima kasih hahahaha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. wah..tenkiu buat entry nih...^_^
    bertuahnya saya....

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar