Produk Terlaris Julai..

February 16, 2012

.::Hoyeeeh...Dapat Cek RM280.70..Alhamdulillah::>

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua...amy baik2 sajer..harap2 korang pun baik2 ajer yer..amy happy sangat hari nie sebabnya amy dapat cek claim tuk lapor diri mai kerja aritu..wah bahagianyer..RM280 lebih tu mana nak cari..orang bagi kira rezeki la tu kan..hehe..tapi ni bukan duit nuffnang yer..nuffnang punya tak cash out lagi..tunggu la dulu..biar banyak2 dulu..hehe..

Sebenarnya duit ni adalah duit claim amy lapor diri ke kajang hari tu..dari Terengganu ke Kajang bersamaan 540 kilometer..campur lak dengan duit tol akhirnya dapatlah sebanyak nier...Alhamdulillah..Tenkiu Allah..Tenkiu LLM..

Masa amy datang lapor diri hari tu amy datang dengan Mak, Ayah n tunang amy sebuah kereta..semua dorg support..amy cuma bawak diri n barang2 jer..hehe..tapi apa yang paling best duit claim ni dapat kat amy..tu yang best tu..hehehe..ingatkan semua tu kita kena tanggung sendiri..rupanya boleh claim...cepat2 amy dengan kawan amy isi borang nie..Alhamdulillah hari dapat cek tu...syukur..



p/s--> bolehla pekena satay kajang lagi pah nie..hehe..

15 Orang Pengomen Tegar..:

  1. yunk, banyak duittt.. hehehe..
    yg nuff nang kan, aritu ida terklik cash out.. pastu cmne ntah.. ire jadi la ek?? tp x smpai pon cek tu :(

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. lapor diri pun eh claim erh..
      best betoi..
      hehehe

      Delete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar