Produk Terlaris Julai..

February 10, 2012

.::Alhamdulillah..Rezeki Allah::.

Salam 1 Malaysia...

Jodoh pertemuan ajal maut rezeki semua urusan Allah..

Masa amy nak tunang dulu, amy tak kerja..amy cuma tanam anggur jer tp tak masak-masak..huhu..bukan apa, kerja kat Terengganu susah sekarang ni gaji pun sikit..bukan nak kate memilih tapi kalau gaji pun xlepas tuk duit minyak n makan better duk umah jer kan..huhu..amy ingat lagi satu hari tu sebelum majlis tunang amy dapat call dari Kolej Kist untuk lapor diri masuk kerja..wah bertapa happynyer..sb kerja tu gaji pun ok..dekat dengan rumah..so amy pun pergi la ambik surat tawaran..11.6.11 amy tunang..15.6.11 amy pun lapor diri masuk kerja...ramai kate rezeki nak tunang..mungkin ye apapun syukur Alhamdulillah...

Insya Allah, tinggal 3 bulan lebih lagi amy nak kawen last2 amy dapat lak tawaran kerja kat LLM nie..syukur sangat2 sb mungkin dah tertulis rezeki amy kat sini walaupun agak bersedih sebab orang2 tersayang semuanya dekat Terengganu..terpaksa berjauhan dgn mereka semua..tp Allah maha pemurah lagi maha penyayang, sb Allha bg rezeki tuk tunang amy jugak kat area sini..lepas ni ada la jugak wakil yg boleh tengok2kan amy..amy sangat2 bersyukur...doa amy dimakbulkan..Alhamdulillah ..

Harini amy dapat khabar gembira yg tunang amy dapat kerja kat kl...isnin ni dah boleh mula kerja..amy kat kajang..dia kat kl..so tak jauh sangat la berbanding kat Terengganu tu..dulu fahmi dah kerja kl tapi amy kerja kat Terengganu..kemudian dia berhenti kerja kat kl then kerja kat Terengganu..16.01.2012 tu amy lak dapat tawaran keje kat LLM, Kajang..adoyai..fahmi pun apply kerja kl balik..akhirnya, kami sama2lah merantau kat negeri orang ni..Alhamdulillah..


Tenkiu Allah..

p/s--> thanks syg sb sanggup berkorban untuk tunangmu ini..semoga Allah permudahkan semua urusan kita..amiin...

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. congrats sebab dah bertunang kak..by the way..cantik blog akak.like it..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dik....blog adik pun lawa jugak..hehe

      Delete
  2. berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.. btol x? hehe

    ReplyDelete
  3. mungkin inilah namya rezeki bakal pengantin...=)
    btw,semoga lebih di murahkan rezeki dan semoga happy2 sellau..=)

    ReplyDelete
  4. Bahagianya kamu...
    Happy sangat2 utk kamu..
    moga bahagia selamanya.. :)

    ReplyDelete
  5. lamanya dh kenal amy kan..dr zaman amy belum betunang..smpai nk kawen dh amy hehe..syukur alhamdulillah, rezeki amy & tunang..semoga dipermudahkan segalanya ya amy :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar