Produk Terlaris Julai..

January 19, 2012

.:: 5 hari dah berlalu::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua? harap baik2 yer..lama jugak la amy tak buka blog nie..kebelakangan nie agak kebizian sikit..harini baru jer leh mengadap blog ni..huhu..last entry amy bertajuk 5 hari lagi..ramai orang ingat 5 hari lagi amy nak kawen..hehe..sory yer kengkawan..kawen tu 4 bulan lagi..hehe..sebenarnya 5 hari lagi amy nak beralih ke kerja baru..huhu...

Sedih nak tinggal tempat kerja lama sebab kerja kat KIST memang best nak2 kawan2 library..Kak as, Kak sya n aza...dorang semua best2..dah macam adik beradik..semua kepala giler2..hehe..seminggu kat tempat kerja baru rase rindu nak makan dengan geng2 library..rindu nak tengok kak as 'mengaji'..rindu nak tengok aza makan nasi goreng..rindu dengan celoteh kaksya..rindu jgk kat mak buyung(kak sheila) yang dah xbuyung lagi dah..rindu kat saira yg suka buat kad kawen..rindu kat miz nurul yang kuat bergaya..n semua la yg amy kenal..huhu..

Sekarang ni amy kerja kat hq Lembaga Lebuhraya Malaysia..so, sekarang ni amy terpaksa duk kajang la..terpaksa jugak berpisah dgn incik tunang n family tersayang..rindu kat anak2 cikmie..huhu..lambatnya bulan 5..xsabar nak duk sekali dgn mr.fahmi..gatal..silakan muntah..huhu....

Perama sekali, Amy suka sangat suasana kerja kat LLM..sebab ia amat pentingkan agama..masuk je kul 8.00 pagi akan ada bacaan doa..pahtu senaman ringkas..pahtu baru buat kerja..memang staf2 kat sane baik-baik n ramah sgt...syukur dapat kerja nie..mungkin rezeki nak kawen kut..apapun alhamdulillah..syukur pada-Mu ya Allah..

p/s--> hoyeeh....malam esok balik kampung..

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. best la kak amy dh keje..
    wani jugok hok dok keje2 lg..huhu

    ReplyDelete
  2. rezeki nak kawen ni... hehehehe.... seronok dapat kerja baru yang best!

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar