Produk Terlaris Julai..

November 23, 2011

.::Pelamin Anganku Musnah..eh silap2..Pelamin Impianku..hihi::.

Salam 1 Malaysia...

Cuti sekolah dah bermula..pe lagi musim org kawen la jawabnya..kawan2 amy ada jugak kawen cuti sekolah nie..tapi kalau kat Terengganu dengan Kelantan ni, masing-masing jarang pilih buat kenduri kawen cuti sekolah bulan 11 n 12 sebab kat kitaorang musim tengkujuh..kan tak pasal2 makan nasi dalam banjir..hehe..

Sekarang ni hari2 hujan..pagi petang siang malam hujan..dah banyak tempat banjir..syukur la rumah amy tu kawasan tinggi sikit dari sungai..kalau tak kena redah banjir la jawabnya...

Berkenaan dengan tajuk di atas, sekarang ni Amy suka tengok butik2 pengantin online time takde kerja..tengok pelamin, make up n barang hantaran dorang..banyak yang cantik2 amy tengok..yg paling amy suka yang ada tiang tu..hehe..nampak unit n mewah je kan..alangkah bahagianya kalau dapat yg cam gini nanti..hehe..tp sekadar impian jer..nanti amy kawen nak buat ala kadar jer..hehe..

Cer tengok, comel tak?? Kalau korang suka leh la g kat fanpage dorang..

Butik Pengantin Irdina..(Terengganu)

Harga tak tanya lagi..


Butik Pengantin FidaErdy..(Terengganu)

Harga Pelamin : RM 1400
Harga Pakej : RM 2400

Butik Pengantin Anjung Rias (Terengganu)

Harga Pelamin : RM1000

p/s--> Dapat lagi 1 BE arini..BE yang ke 13 dari Adidas Neo..Alhamdulillah..

15 Orang Pengomen Tegar..:

  1. kawen nanti boleh la menjadikan impian sebagai kenyataan :)

    ReplyDelete
  2. cantik2 gambar pelamin..
    kalau akak kawen nanti pun buat yg simple dan ala kadar..yg kat gambar tu rasa grand sangat..hehe.

    ReplyDelete
  3. zuweiry--> insya Allah lau de rezeki lebih..hehe

    ReplyDelete
  4. lienanylaz--> tu la grand kan..tp lau de rezeki lebih le la buat cmmtu..hehe

    ReplyDelete
  5. Salam kenal..comei awk ni...cantik2 pelamin kt ats kan..harga pn bleh tahan..

    ReplyDelete
  6. cantik..sib baik k dee kahwin awal..masa tu murah lagilah..hehehe..

    ReplyDelete
  7. AMY..pelamin yg no 2 cantik...hehe..nmpk sangat sesuai dengan amy...bestnya kalau dapat duduk atas pelamin tu kan...hehehe..teringin...

    ReplyDelete
  8. wah cantiknye pelamin ni.. mst amy tngh ready prsiapan kawen kan..huhu best2. tahniah ek dapat B.E ;)

    ReplyDelete
  9. wahhhhhh...semua pelamin cantik belaka.... nampak mewah.....bila nak naik pelamin ni???

    ReplyDelete
  10. TEngok je pelamin tu terus nak naiknya .. hehe

    ReplyDelete
  11. Hijab--> tu la comel kan pelamin tu..hehehe

    ReplyDelete
  12. lawa2lah amy pelamin tue..xrugi ambik.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar