Produk Terlaris Julai..

November 16, 2011

.::Jom dapatkan tik tok wajah anda..free jer::.

Cer korang tengok Tik Tok Tik Tok kat sidebar amy..nampak tak?? ala korang tengok sebelah belah kiri bawah sekali lah senang..suker tak?? kalau ada yang berminat, korang boleh ambik widget2 cantik kat WidgetIndex.com..

Kalau jugak boleh mintak macam amy punya..letak gambar korang sendiri..camne nak mintak?? camni ek..korang cuma email detail korang kat bawah kat bawah ni..

Request widget tik tok anda!..

Service ini adalah free.. ok kalau berminat, sila hantar maklumat di bawah ke email tiktokmyface@gmail.com :

1) URL blog:
2) Cerita sikit- sebanyak tentang diri korang secara ringkas:
3) Nickname:
4) Attach image korang (gambar yang jelas, tidak blur, muka penuh (tidak terpotong pada mana-mana bahagian muka & kepala))

Bila widget anda dah siap, saya akan inform melalui email / blog..



Amy punya dia siapkan sehari jer..kejap je kan..tak ambik masa yang lama pun..ingtkan ada la dalam seminggu dua tapi sehari jer..biasanya menda-menda free nie susah sikit orang nak buatkan cepat-cepat tp ni kejap jer..mmg dia betul2 ikhlas la tu kan...hehe

Widgetindex--> thanks coz sudi buatkan TikTok amy..

p/s--> jangan lepaskan peluang request tik tok anda kat sini...tik tok..

16 Orang Pengomen Tegar..:

  1. salam blogger semua!!Sekali lagi wanny adakan contest KENALI BLOGGERS!!Anda berpeluang menemuramah/tanya saya.Hadiah Lumayan!Semua dijemput joinkan diri .Sponsor juga diperlukan.Contes ini bermulas secara rasmi di sini!!Jemput singgah
    deyawanny.blogspot.com/2011/11/contest-kenali-bloggers.html

    ReplyDelete
  2. kak fiza email ke tiktokmyface@gmail.com..

    ReplyDelete
  3. oh free ke ? patut la rmai yg buat ea . hehe. ingtkn kene byar .

    ReplyDelete
  4. waaa cantik.....salam kenalan....cayob follow sini..http://www.cayob.com/

    ReplyDelete
  5. nk gak en . da anta pic kt email 2 . tq en ^__^

    ReplyDelete
  6. jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. kak amy , nak sgt buat . tapi susahnya :(

    ReplyDelete
  8. kak ajar sye buat blog cnteq cm ni N mcm mne nak buat tik tok face sendiri ajar please!!!

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar