Produk Terlaris..

November 2, 2011

.::Doa Pendekat Jodoh::.**DOA PENDEKAT JODOH**
Ya Allah, jadikan dirinya "nama orang' kekasihku didalam hati yang tenang dan berikan kabar gembira kepadanya dan sampaikan 110 kebaikan kepadanya..Sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penjagaan.dan Dia juga Maha Pengasih dan Penyayang..

p/s--> Ya Allah, jadikan dirinya Mohd Fahmi Hijazi tunangku didalam hati yang tenang dan berikan kabar gembira kepadanya dan sampaikan 110 kebaikan kepadanya..Sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penjagaan.dan Dia juga Maha Pengasih dan Penyayang..

7 Orang Pengomen Tegar..:

 1. Ya Allah, jadikan dirinya AZRUL FAHMI AZIZI kekasihku didalam hati yang tenang dan berikan kabar gembira kepadanya dan sampaikan 110 kebaikan kepadanya..Sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penjagaan.dan Dia juga Maha Pengasih dan Penyayang..:)

  nama boby kita lebih kurg je..hehe..
  btw,aminn :)

  ReplyDelete
 2. Amin..  hehe..alaaaa akak, myra baru nk publish post pasal ni esok..kuikuikui..akak da potong ni..huuu

  ReplyDelete
 3. Ya Allah, jadikan dirinya Mohd khirul Hamizin , suami kesayanganku didalam hati yang tenang dan berikan kabar gembira kepadanya dan sampaikan 110 kebaikan kepadanya..Sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penjagaan.dan Dia juga Maha Pengasih dan Penyayang..aminnnnnnnn

  ReplyDelete
 4. amy... kakak doa untuk hubby, boleh kan?

  ReplyDelete
 5. Ya Allah, jadikan dirinya Nur Azlinda bt Abdul Rani jodohku didalam hati yang tenang dan berikan kabar gembira kepadanya dan sampaikan 110 kebaikan kepadanya..Sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penjagaan dan Dia juga Maha Pengasih lagi Maha Penyayang....aminnn ya Rabbal alamin=)

  ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar