Produk Terlaris..

November 22, 2011

.::BE ke 12 & 13 dari Toyota Corolla Altis & U Mobile::.

Salam 1 Malaysia...

Hari ni ramai yang buat entry pasal bolakan..Tahniah pada pasukan Harimau Malaya sebab berjaya tewaskan pasukan Garuda..nasib baik dorang menang kalau tak mesti entry2 kutukan banyak keluar tuk pasukan Harimau Malaya kita nie..dah lumrah manusia bila menang di puji n bila kalah di keji...kesian..huhu..amy tak ambik port sangat pasal bola nie..memang amy tak minat bola..hehe..lagi-lagi la tunang amy pun tak minat bola...jejaka2 lain duk riuh rendah bersorak tengok bola tp dia duk rilex jer layan one piece..hehehe..

Ramai amy tengok blog2 yg amy singgah dapat BE dari Toyota nie..Hari ni amy pun buka akaun nuffnang..cek2 akaun tengok dapat 1 lagi BE yang tengah running.. U Mobile..BE Toyota Corolla Altis dah running dalam 1 minggu lebih kut..alhamdulillah rezeki..kalau de BE cepat sikit earning ni naik kan..hehe..thanks pada yang sudi singgah..






p/s--> Thanks nuffnang..luv u more la..hehe..

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. kak na dok tahu starang bab2 gini ni...dok reti eh nak care..hahahaha

    ReplyDelete
  2. kakna--> amy xtau gok tp bila blog walking jd tau..hehehe

    ReplyDelete
  3. untunglah dpt BE..smoga lebih di murahkan rezeki...=)

    ReplyDelete
  4. The all new stunning Corolla Altis is now Genius and Gorgeous with quality specifications that Toyota India claims. Genius Inside. Genius new Dual VVT-i gasoline engine delivers more power (140 PS), Toyota Corolla Altis greater fuel efficiency and less emissions. Experience a smooth drive with the responsive Super CVT-i with 7-speed Sequential Shiftmatic or the 6-speed manual transmission

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar