Produk Terlaris..

November 11, 2011

.::11.06.11 - 11.11.11::.

Salam 1 Malaysia...

Apa khabar semua rakyat Malaysia..Hari ni hari Jumaat bersamaan 11.11.11..cantik nombor ni kan...ramai giler pasangan yang pilih tarikh ni tuk tunang n kahwin..mesti habis baju2 pengantin kat butik tu..kerana tarikh canteek punya pasal..semua duk pakat nak ambik tarikh nie..beratur la korang depan tok kadi nanti..hehehe...papepun tahniah la untuk korang..hehe..



Amy pun suka tarikh 11.11.11 nie..cantik sangat2...macam amy punya besday 08.08..kalau la jodoh amy jatuh 08.08.08 aritukan best..cantik jugak tarikh ni kan..hehe..tapi nak wat camne mase tu amy belajar lagi n jodoh tuhan tak bg sampai lagi..hehe..

Hari ni 11.11.11, maknanya genap 5 bulan amy dah jadi tunangan fahmi..perasaan amy sekarang alhamdulillah..bahagia sangat2 sekarang..thanks God..thanks Cinta..harap2 bila Tuhan tetap tarikh amy kahwin ek?? adakah 12.06.12?? adakah 12.12.12..?? hikhik...saje je buat andaian..apapun harap Tuhan bg yg terbaik untuk amy n fahmi..tarikh cantik tu semua tak penting..apa yang penting selamat diijabkabulkan dan jgn terlalu obses dgn nombor..hehe

p/s--> Tahniah buat kawan2 semua yg nikah n tunang hari nie...semoga majlis korang diberkati-Nya n berjalan dengan lancar...amiin....

34 Orang Pengomen Tegar..:

  1. 12.12.12 pun cun... sempat simpan duit nak kawen ni... hheee

    ReplyDelete
  2. bg mas tarikh tu tak ada apa2 kejadian pun.. huk3, apa pun tarikh tu mmg cntik kan ;)

    ReplyDelete
  3. kahwin 2012.2012 cantik tarikh tu.jangan pilih 12.12.2012.bila tulis penuh tarikh tu jadik tak brape cantik..huhu..

    ReplyDelete
  4. cepat2 kawen ye Amy...tp jgn lupa bca entry mama Dosa Kahwin sebelum berkahwin yer..

    slm perkenalan..

    ReplyDelete
  5. tarikh yg cun!! but xde pape pd tarikh tu..cmew jumaat penghulu sgala hari..like!

    ReplyDelete
  6. As salam,
    tarikh tu cantik..semoga impian amy utk berkahwin pd tarikh tu akn tercapai.. wassalam

    ReplyDelete
  7. hehe wah best nye dah jadi tunangan org..
    insyaAllah smpi seru , ade jodoh kawen la kan
    ape pun amy.. tarikh tu mmg tk pntg sgt
    yg pntg sumenye diberkati dan berjalan lancar amin
    kawen nt jmpt taw ;))

    ReplyDelete
  8. 12.12.12 tu ok jugak akak, hihihi.
    tapi bila2 pun tak kisah la kann .. yg pnting , jgn lupa jmput adik akak yg sorang nie ^^

    ReplyDelete
  9. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe tau hahha

    ReplyDelete
  10. jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. wah,mesti beday masa taun 2008 aritu grand gile kan?heee

    ReplyDelete
  12. ramai org nikah tarikh comel tu kan :)


    apa kabar amy? hehe

    ReplyDelete
  13. comel blog akak ni..hehehee.. napa tak de shout utk guest? (skdar brtnya) hihihi.. anywy smoga jdh d brkati allah sllu hngga akhr hayat..ameen.. pis!! :)

    ReplyDelete
  14. msredcheesecake--> tu la 121212 mmg cun..hehe

    ReplyDelete
  15. fiqra--> mmg tarikh tu cantik...tp jgn obses dgn nombor..huhu

    ReplyDelete
  16. amy shifa--> mmg kalau tulis penuh tarihk tu jd xlawa..hehe

    ReplyDelete
  17. mamakaisah--> tengah kumpul duit la ni mama..hehe

    ReplyDelete
  18. mispeyeja--> tu la..amy pun dilahirkan pd hari jumaat..ehehhe

    ReplyDelete
  19. hamba allah--> impian amy bukan pada tarikh tu..huhu

    ReplyDelete
  20. ainasuhana--> tula takut jd menda lain lak..hehe

    ReplyDelete
  21. nazirah--> comfirm jempt kawan2 blog amy..hehe

    ReplyDelete
  22. dik anna--> comfirm akak jemput adik nanti..shaz dah de kat jordan..huhuhu..

    ReplyDelete
  23. abg hairil--> tu la tarikh cun mmg senang nak ingat..

    ReplyDelete
  24. pakjoe--> ok pakjoe nanti amy folo yer..

    ReplyDelete
  25. yann--> baik yann..lama xdgr kabar awk..hehe

    ReplyDelete
  26. anonymous--> ada la shout box tuk guest syg..kat tepi sebelah kanan..mungkin tenet slow tu xkeluar kut..hehe

    ReplyDelete
  27. wahh dah bertunang .. tahniah2 .. bakal kakak ipar saya akad nikah 11.11.11 aritu .. tapi die cakap sebab jumaat .. hehe .. ape2 pun tahniah ye .. :D

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar