Produk Terlaris Julai..

October 15, 2011

.::Stacy & Lyssa @ Majalah Remaja Okt 2011::.

Salam 1 Malaysia...

Korang pernah baca majalah remaja tak? amy suka baca majalah ni zaman dulu-dulu jer..port paling amy suka baca port yang buat-buat kuiz dengan horoskop je..hehehe..port tu yang best tambah lak dengan info2 n tips berguna pada kita...

Agak lama jugak la amy tak baca majalah nie...bukan apa rasa membazir je beli majalah bagai nie..tetibakan..hehehe...tibalah malam tadi adik amy keluarkan majalah remaja nie...keluaran terbaru..amy pun tertarik untuk baca sebabnya cover depan dia STACY..penyanyi yang amy paling minat..comelkan die..tetiba teringat lagu kisah dongeng..hehe..



Baca punya baca amy pun ternampak la satu page nie..blog Lyssa masuk dalam majalah remaja keluaran bulan nie..hihi..korang boleh tgk sini..klik sini..actually,amy suka layan blog Lyssa nie..kalau tak caya tgk kat blog amy..amy ada tampalkan banner tutorial lyssa..hehe..amy suka buat tutorial lyssa ni sebab mudah n senang nk faham..tahniah buat lyssa yer..blog lyssa mmg cantik sgt persis tuannyer jugak...



Korang pun boleh tampal banner ni..nanti kalau nak edit blog senang..hehehe...

p/s--> Bertuah jd blogger femes ni kan..hehe..

3 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hehehe . tenkiuu dear.. alahaii . blog Lyssa biasa2 je pun . huhuh ;)
    Masuk pun , kebetulan jer. hihihi :)

    ReplyDelete
  2. sy pun minat stacy jgkk !!hehe

    blog lyssa tu mmg comelkan..

    agak2 blog kita dpt msk mljh remaja x amy? kita ni remaja lg ke ekk?hehe

    ReplyDelete
  3. a'ah..akak pun suke buat teka teki tue..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar