Produk Terlaris..

October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!




Salam 1 Malaysia..

Lyssa ada buat satu segmen..jom semua pakat buat segmen tu..due date kul 4 petang nie..hehe..

klik sini..

Latar Belakang diri :: Nama penuh amy macam kat header atas tu..Amy Liana bt Ramlan..korang leh panggil amy jer..simple kan..hehe..amy orang terengganu...ex student teknik wakaf tembusu n uitm shah alam..sekarang kerja kat Kolej Islam Sains dan Teknologi..sape2 yg berminat leh contact amy yer..sempat lagi promote tu..hehe..sekarang dah bertunang..doakan amy cepat2 sampai jodoh yer..amiin....

Kenapa Amy buat blog :: sebabnya dulu amy kursus it..belajar tuk buat website la konon..dan setia ahli wajib buat blog n wajib update seminggu sekali..dari situ mereka akan tau cerita kita..masa tu tak aktif mane pun..cuma sekarang ni jer...kawan2 kursus dulu dah lama xmen blog ni cma amy n beberapa kawan je yg stay lagi aktif..tp masa tu xtau pun cmne nak cantikkan blog..cuma sekarang ni je baru berjinak2..hehe..

p/s--> Salam Kenal...

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama :)
    http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  2. datang golek-golek...kuak lentang dari segmen yang same....salam perkenalan ye... c=
    http://missanadream.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  3. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  4. hyee kak amy comel :) hehe salam perkenalan :)


    dr segmen yg sama :)
    http://juepunyaceritaa.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    ReplyDelete
  6. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  7. Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
    Happy blogging...:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  8. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  9. k.marina datang serbu sini dari segmen lyssa..salam perkenalan...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar