Produk Terlaris..

October 5, 2011

.::Jom beli produk-produk dari SmartHerbs::.

Salam 1 Malaysia..actually amy nak share dengan korang produk-produk dari smartherbs nie..mak saudara amy yang jual produk-produk nie..amy baru je cuba kopi barli nie..amy pun try la satu..katanya kopi barli ni bagus untuk diet sb ia mengenyangkan..ternyata memang betul sebab bila amy amalkan minum kopi barli ni rase kenyang jer..biasanya pagi2 dah cari nasi lemak or nasi minyak tapi sekarang ni juz minum kopi barli nie jer...Kopi ni jugak baik untuk kesihatan dalaman...

Kalau ada sesiapa yang nak try antara produk2 smartherbs ni boleh beli dekat kedai berhampiran rumah korang dan kalau ada yang malas nak keluar tu leh la contact amy..nati amy boleh ambik dengan makcik amy then pos kan kat korang...tapi kena cas kos penghantaran la ek..hehe..

Premix Coffee - Barley

Kopi Pra Campur Untuk Semua (Lelaki dan Wanita) - BARLEY 5 in 1
Harga Peninsular Malaysia = RM 30
Harga, Peninsula Sabah / Sarawak = RM 34



Antara Produk-produk lain yang makcik amy jual..

Kopi Kacip Fatimah

Kopi Pra Campur Untuk Wanita - Kacip Fatimah 8 in 1

Harga ,Semenanjung Malaysia = RM 30
Harga ,Semenanjung Sabah/Sarawak = RM 34



Kopi Tongkat Ali..

Kopi Pra Campur Untuk lelaki - Tongkat Ali 9 in 1

Harga ,Semenanjung Malaysia = RM 30
Harga ,Semenanjung Sabah/Sarawak = RM 34


Susu Kambing dengan Madu..

Susu Kambing dan Madu

Harga,Semenanjung Malaysia = RM 35
Harga ,Semenanjung Sabah/Sarawak = RM 39

Losyen Pati Halia

Harga ,Semenanjung Malaysia = RM 30
Harga ,Semenanjung Sabah/Sarawak = RM 34


p/s--> kredit gambar untuk smartherb2u.com..keterangan lebih lanjut sila layari smartherb..

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. slm perkenalan....singgah sini sbb tertarik ngan n3 produk ni..
    baru je kakak ipar bgtau yg produk ni mengenyangkan...leh try ni

    i follow amy...tq

    ReplyDelete
  2. cane nak join ahli smartherb ni ek...bayaran bape plop?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    boleh saya bertanya, ada tak stokis berdekatan di Pulau Pinang kerana lebih mudah untuk beli sendiri berbanding membuat tempahan.
    Terima Kasih.

    Nurizzati.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar