Produk Terlaris..

October 10, 2011

.::MAJLIS ISTIADAT KONVOKESYEN KE-4 KOLEJ ISLAM SAINS & TEKNOLOGI::.

Salam 1 Malaysia...

Alhamdulillah, selamat sudah majlis konvokesyen KIST yang ke-4..majlis diadakan di Taman Tamadun Islam atau dikenali dengan Masjid Kristal pada 8 oktober 2011..selama 2 hari amy dan staf2 kist berkampung kat TTI..tugas amy cuma jaga bahagian jubah termasuklah memakaikan jubah tuk para VIP..hehe..syukur sangat sebab majlis berjalan dengan lancar sekali..

Tahniah diucapkan kepada graduan-graduan KIST yang terima diploma masing-masing..majlis memang gilang gemilang sekali..lebih-lebih lagi bila ada persembahan koir dari student KISTCT...memang best & terbaeeekk...hehe...


Odw g solat kat Masjid Kristal sempat lagi snap snap snap..hehe..


Di hari konvokesyen..bersama Miz Nurul n Saira..


Stage - Majlis Istiadat Konvokesyen..


Barisan Graduan KIST..


Ahli Koir Kist - Nation World..mmg khelasss...terbaeeekkk...


Sekalung Tahniah buat Cik Aisyah Khusairi yang menerima CGPA 3.98..


Sudi2kanlah tengok gambar2 konvokesyen kami di link tersebut..hehe..


MAJLIS ISTIADAT KONVOKESYEN KE-4
KOLEJ ISLAM SAINS & TEKNOLOGI


p/s--> masakan di TTI mmg best giler...hehe..

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. bestnya..tahniah pd graduan..teringat amsa kak konvo dulu..

    ReplyDelete
  2. amy keja kt situ ekk?

    fuyooooo..geniusnya bdk tu..tahniah2

    ReplyDelete
  3. waaaaaaa xthu cik amy kite ada blog terabik mcm nie..hehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar