Produk Terlaris..

October 6, 2011

.::Jom tempah header, footer & banner..murah jer::.

Korang perasan tak header dan footer baru amy tu? Cer tengok atas pahtu cer tengok bahagian bawah sekali...comel tak header & footer amy??hehehe..amy suka sangat header n footer baru nie...amy suka sgt sb pinky2..hehehe...

Actually, amy tempah header ni dengan Myravea..beliau memang ambik tempahan untuk header,footer dan jugak banner..amy tengok header-header yang myra pernah buat untuk customer2 dia memang semuanya comel n cute2 sb tu la amy tempah dengan mira..

Harganya?? Murah je..untuk header RM15 manakala untuk footer RM5 jer..tuk banner lak RM10..murah jekan..lagipun sebelum nie nuffnang bagi kita duit lebih daripada tu lagi kan..jadi apa salahnya kita gunakan duit hasil dari blog kita untuk cantikkan blog kita nie..hehehe...

Nilah hasil2 yang myra buatkan..

Header 1..


Mula-mula amy suruh myra letak All About My Life pahtu bila fikir2 rase cam nak letak nama penuh jer..hehehe..myra pun tukar la...

Header 2..



Header 3..



Myra tanya pendapat amy yang mana ok..dia buat biar amy pilih..Amy pun pilih header yang ke 3 tuk letak dalam blog amy nie...myra akan buat ikut citarasa kita...

Footer..

Ni dia footer amy..comel tak..murah je..RM5..hehe..amy suka sgt...hehe..thanks myra..

Sape2 nak tempah leh klik sini..Tempahan Header, Footer & Banner..Comfirm korang akan puas hati...hehe..

p/s--> Lepas ni leh tempah banner lak dengan myra..hehe..

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Thanks for this entry akak sayangss..hehe <3

    ReplyDelete
  2. owoh amy...jgn wak jeles gni amy weiii....alya adik kakwin pom kate comel blog amy...hehhe...jeles sy....hahhahaha

    ReplyDelete
  3. wah header cci pn memang tempah kat si myravea tu mmg awesOme kan tak taw pn die de wat footer sekali haip ni yg nak p tempah gak ni huhu ;)

    ReplyDelete
  4. lawa la amy..ske dgn wajah blog amy yg terbaru ni..ceria je..hik3..nice one!

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar