Produk Terlaris Julai..

October 17, 2011

.::Give Aways Template dari Cik Nurfarah::.

Jalan2 kat blog nurfarah ni tetiba tengok contest nie...hadiah pun menarik jd layan je la...comey giler blog farah nie sbnyer pink color....i like..tu salah satu sebab amy tertarik kut..hehe..



1. Follow blog saya : http://bicarafarah.blogspot.com
Done..

2. Buat satu entry yang bertajuk : Give Aways Template dari Cik Nurfarah
Done..

3. Letakkan Banner di atas, di entry dan sidebar korang. ( paling penting di entry )
Done..

4. Pemenang akan pilih melalui random.org ( ala-ala cabutan bertuah )
Ok..(wish me luck..)

5. Linkkan entry anda ke SINI
Done..

6. Tag minima 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu. ( jangan cakap tag semua orang tapi tak letak nama orang tu )
Kak Awien..
Cahaya Cinta Ilahi..
Kak Zura..

Tarikh tutup : 31 0ktober 2011.. sempat lagi jom kawan2 yang lain join lake2..hehe..

p/s--> wish me luck..=)

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. okey2 akak buat...good luck amy..:)

    ReplyDelete
  2. wah de name cci la
    insyaAllah de mase cci wat ek
    neway gudluck tuk awak
    psl tutorial shoutbox tu
    cube awk tengok kt sini


    http://www.intanurulfateha.com/2010/11/tutorial-28-chatbox-yang-menyorok.html

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar