Produk Terlaris Julai..

October 29, 2011

.::Dinner Kist @ Ri-Yaz Heritage, Pulau Duyong::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua?? Harap2 baik2 yer...harini amy nak citer yg amy n semua staf kist g dinner kat Ri-Yaz Heritage..korang pernah pergi tak? ala yg dekat pulau duyong tu..yang glamer dgn monsum cup tu..hehe..actually ni first time amy g kat Ri-Yaz Heritage nie...

Majlis makan malam ni diadakan sempena berjayanya istiadat konvokesyen Kist yg ke 4 baru2 nie..ni tanda penghargaan Presiden kepada staf2 nyer yg terlibat...tema malam tu Islamik Kontemperori tapi amy pakai simple jer..berbaju kurung n selendang..lagipun lepas dinner tu nak kena g ambik fahmi n mak amy lak..kul 1 pagi sampai rumah amy..then pukul 3 pagi amy mak n fahmi gerak ke pahang..amat memenatkan tp berbaloi baloi..hehe..jom layan gambar2 amy dgn kengkawan..hehe..


Kak Sya peneman setia amy..hehe

Kak Sheila..Kak Sya..Along n Miz Nurul..

cenderahati untuk staf yang datang..

Peace..Sebelum balik snap snap snap dulu..hehe..

Tahniah buat Suraya n Kak Lieya yg dapat hadiah cabutan bertuah...

macam nak nyanyi nasyid la pulak..hehe

Snap snap snap..

Kenangan depan heritage..

Kalau korang de saudara mara nak masuk kist leh la contact amy yer..tak rugi masuk Kist sb boleh dikatakan bekas2 pelajar kist ni dapat kerja dengan goverment..terutama skali course MA (Medical Assistant) n Nursing...

p/s--> Special thanks tuk En.Zamly selaku presiden Kist (Kolej Islam Sains & Teknologi) sb buat majlis makan malam nie..

1 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Wah wahh pink aje kak Amy nie , hihihi . kak Amyyy , ana jelezz niehh tgok header akak ade sayap . hihihi

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar