Produk Terlaris Julai..

October 1, 2011

.::Apam Polkadot::.

Sape suka apam polkadot?? sila angkat tangan..amy nak bagi sebijik sorg nie..hihi..takdela..gurau je..dah habis pun kami sekeluaga makan..hehe..actually, minggu lepas amy order apam polkadot ni dengan yunie..yunie ni kawan kerja amy dulu..hari khamis lepas amy g ambik dengan dia..

Mula2 kawan amy si Myra ni yang order dengan yunie..pahtu amy nak order masa hari raya aritu tapi yunie dah tak ambik tempahan sebab dia dah nak balik kampung..jadi amy pun order la minggu lepas..nampak macam best je kan..tapi memang best pun..hehehe...

Ni dia hasil tangan yunie..






Ni la apam yang yunie buat tu..gambar ehsan dr Myra..amy nyer kabel usb lupa letak mane..so xleh la nak letak gmbar amy ambik semalam..hehe..yang ni masa myra order time raya haritu..

Rasenya best giler..besarnya ada la sebesar bola pingpong..kat dalam dia jugak ada inti...Pelbagai inti ada antaranya strawbery,coklat,blueberry,sekaya..sebab amy suruh yunie campur..hehe..paling amy suka inti sekaya..memang best sb dia cair n lemak2 manis..hehe..

Nak tau harganya berapa?? Murah jer...

Apam polkadot..
RM15 = 50 biji (inti)
RM30 = 100 biji (inti)


(harga tak termasuk kos penghantaran pos laju..kalau duk area Kuala Terengganu ni leh by hand je..hehe)

KALAU DE KENGKAWAN NAK ORDER BOLEH CALL YUNIE DI 012-9601641..

p/s--> nanti leh order lagi..hehe..

4 Orang Pengomen Tegar..:

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar