Produk Terlaris Julai..

October 25, 2011

.::Order Apam Polkadot :: Apam Angry Birds dll::.

Salam 1 Malaysia..



Apam angry birds..comel tak?? suke tengok angry birds nie..nak makan mesti rasa sayang kan..hehehe..actually amy order apam polkadot dengan yunie dalam 350 biji tuk wat raya haji nanti...pahtu pagi tadi tetiba yunie post kat facebook ciptaan terbaru dia..apam angry birds..wah canteek terus amy pun berkenan..hehehe...

Amy pun apa lagi..terus mesej yuni nak tukar 100 biji yang polkadot tu jadi angry birds..tp angry birds ni mahal rm10 dari polkadot..katenya yunie angry birds ni susah sikit..xkisah la mahal sikit pun janji lawa..lagipun nak bagi kat fahmi yang angry birds nie..fahmi suka sangat2 main game tu...mesti fahmi terpegun tengok nanti..hehe..

Sape yang berminat leh la order dengan yunie kawan amy nie...comfirm best sebab amy dah test aritu beli apam polkadot die..apam dia pun besar dari orang lain..hehe..

Nak tau harganya berapa?? Murah jer...

Apam Angry Birds
Harga pm yer.. 0139151446 yunie


Apam polkadot..

RM40 = 100 biji (inti)

(harga tak termasuk kos penghantaran pos laju..kalau duk area Kuala Terengganu ni leh by hand je..hehe)

KALAU DE KENGKAWAN NAK ORDER BOLEH CALL YUNIE DI 0139151446 ..

p/s--> dok sabar tunggu raya haji..hehe..

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. cantiknya kawan amy buat apam tu, n rajin jugak buat apam angrybirds...

    kakak ada request juga customer nak oder apam angrybirds, ladybirds... tapi cam malas nak buat

    nak buat polkadot biasa pun... hadoi

    ReplyDelete
  2. wahhhh..
    comel sangat ni,,,
    sayang nak makan..
    hahha

    ReplyDelete
  3. comelnya..sy mmg minat dgn angru birds nie...(^___^)

    ReplyDelete
  4. wahhh comelnyaa angrybirds tu hihihi
    tengok pom tak smpai hati nk makan kiut sgt ^^

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar