Produk Terlaris Julai..

October 17, 2011

.::Apa watak korang dalam facebook???::.

MACAM-MACAM WATAK PENGGUNA FACEBOOK


1. MODEL : Orangy yang suka tukar gambar profile setiap hari...

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari...

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila se...barkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''

9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)

10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ?

Hahaha ada yang terasa tak ? kalau de yang terasa sory ek..ni sekadar gurauan jer...hihi..

p/s--> Korang termasuk dalam watak maner??? hehe..kalau amy fb ni sekadar tempat tuk post kat group blog jer...hehe..tapi yang paling amy meluat yg no 8 tu..perasan hebat..sebab memang ramai yg cam gitu..nak2 yg guna blackberry n iphone...huhu..

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. satu pn takde dlm watak tu hehe ececeh insyaAllah tak de.. hee.. tapi kan yg tukar nama tu bukan bole tukar 3 kali je.. kalau tiap2 hari tukar bmskd die ulang balek la nama2 yg die penah gune tu ek ;)

    ReplyDelete
  2. nsib baik sy xtergolong utk mne2 kategori hahaha...

    ReplyDelete
  3. nazirah--> tu la kan..amy xlayan mane fb nie..blog je lebih..hehehe

    ReplyDelete
  4. akak br bercita2 nk jd bintang filem..hahhaa...akak biase2 je..ikut mood nk update status..

    ReplyDelete
  5. rasanya xde pon dlm list ni...akak ska baca status n komen org jer...kdg2 nyampuk la sket..hahha

    ReplyDelete
  6. hahaha.....tak tergolong..sebab just jadi viewer je :P

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar