Produk Terlaris..

September 20, 2011

.::Mamat Sepah ambik gambar Fida Ibrahim tak bertudung::.

Betul ke nie???? Macam tak caya je..tapi macam betul kan..Kalau la betul, memang fida mengecewakan peminat2 dia termasuk la amy..hidup tak perlu nak hipokrit...huhu..

Syukur alhamdulillah atah penghijrahan Adda (bekas kekasih mamat sepah), Siti Nordiana, Raja Farah dan Diana Emir yang kini dah bertudung..semoga kita menjadi hamba Allah yang lebih baik..

p/s--> selalu berdoa agar diri menjadi lebih baik untuk hari esok dari hari ini dan semalam...

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. alhamdulillahh.. semakin ramai artis2 yang telah kembali ke pangkuan jalan.. syukurlah.. daripada terus bergelumang dengan dunia glamer2 ni kan

    ReplyDelete
  2. sorry to say this amy... amy ambil gambar ni dari abang yg kata mengumpat berhemah ke??

    sbb i rasa gambar ni private n abang tu ambil n aibkan Fida.. sama case dgn account private Yuna dulu..

    Allahualam sbb xtau situasi sebenar

    ReplyDelete
  3. seriously tekejut tengok fida sekarang..

    dah pandai free hair.. fesyen tudung die pakai time MASIF pun dah ala-ala Dato' CT...

    ReplyDelete
  4. tula tak perlu nak jadi hipo...kalau nk bertudung biarla ikhlas...kejap bukak kejap tutup...

    ReplyDelete
  5. frust tgok fida ni .
    die kan ikon jugak sbgai artis yg btudung . tetiba londeh cmtu , senang2 aje kan -.-

    ReplyDelete
  6. jadi lah diri sendiri, jgn hipokrit..itu prinsip yg akak pegang..

    ReplyDelete
  7. The photo is a shame. Please move it out. You don't want this happen to you one day, right?

    P/S: He already apologized & she didn't realize about the hair. It's all mistake. Google to read more explanation.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar