Produk Terlaris..

August 4, 2011

.::Thanks to Sutera Kasih Yann::.

Salam semua....actually entry ni khas buat kawan blog amy yang bernama Yann yg juga dikenali nama blognya Sutera Kasih..Malam tadi yann dah tolong editkan blog amy nie..tambah scoll tuk bloglist dan jugak letak icon cute dekat tepi bloglist....wah makin bersemangat nak blogging...thanks yann....



Actually amy dah cuba buat sendiri tapi tak jadi..rasanya de masalah template kut..then, mintak orang lain buat pun tak jadi...last skali yann buat pun tak jadi tp bila yann duk try & error hasilnya menjadi...wah happy tahap gaban rasenya...dah la time tu jam 1 pagi..thanks yer yann sudi bersengkang mata untuk blog amy nie...fyi jugak, blog amy ni 95% si yann ni yang edit..baik tak si yann ni..hihihi..sedar tak sedar dah 2 tahun kut amy kenal si yann nie..tu pun melalui alam maya ni je..insya Allah satu hari kita akan jumpa yer...

Korang boleh buat jugak menda nie...
Tutorial cute icon tepi bloglist..
Tutorial buat scroll pada bloglist..

p/s--> cuba jangan tak cuba yer & gud luck....

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. thanks a lot amy..terharu heeee :)

    aaahhh..lama dh kita berkawan kan amy..tak terasa..amy la antara blogger terawal since 2008 yg sy kenal & kekal smpai skrg :)

    Insya'Allah, one day nk jumpa amy hehe

    ReplyDelete
  2. yey! kenal yann jugak.. tapi baru setahun la lebih kurang... sebab dia sarawakian... hehehhe...


    canntik dan kemas je blog ni dia buat... suka!

    ReplyDelete
  3. sutera kasih--> tu la..yann je lg still cm dulu..yg lain semua dh snyp..huhu...insya Allah ada jdh kta jumpa...

    ReplyDelete
  4. amni--> tu la..ingatkan amni mmg kenal yann nie..hehe

    ReplyDelete
  5. patutlah akak tgk blog amy hampir serupe ngan blog yan...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar