Produk Terlaris Julai..

August 3, 2011

.::Semoga selamat semuanya::.

Salam semua...harini 3.8.2011 jam 1 tengah hari kakak ipar amy a.k.a siti akan bersalin..actually due siti nie 30.8 jatuh hari raya nanti tapi dicepatkan sebab anak dia songsang..doktor scan pulak jantung anak tak berapa nak ok..takut anak lemas dan takut jadi pape doktor kata kena bedah awal...jadi harini siti akan dibedah...mesti takut giler siti ni sebab ni anak pertama die..tolong doakan moga2 selamat semuanya yer...


siti..

majlis bertunang feb 2010..

majlis akad nikah mei 2010..

majlis sambut menantu..

p/s--> Xsabar menunggu anak buah baru (Altisya)..hehe..

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah.. tahniah ea... :) nnti msti dpt ank buah yg comel. :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah Amy...tambah sorang lagi ahli baru dalam keluarga :):)

    Semoga semuanya selamat...insyaallah ...amin

    ReplyDelete
  3. mawar--> tula mawar..harap semuanya ok..thanks mawar...

    ReplyDelete
  4. cantik..tahniah ye..

    p/s: setiap blog x same codingnya , bergantung pada template yang di gunakan.so amy suggestkan awak try cari coding yang seakan2 sama dengan yang tertera tue..tapi ingat sebelum adjust download tu ok

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar