Produk Terlaris Julai..

August 13, 2011

.::Nak masak apa ek dengan menda alah ni???::.

Salam 1 Malaysia...

Cendawan..korang suka tak?? amy suka giler dengan cendawan nie...tadi ada sorang staff kat kerja amy nie bagi cendawan...akak tu tanam sendiri cendawan nie..kiranya akak ni usahawan cendawan la...

Citer dia macam nie..tadi amy tanya dia..ada tak cendawan..kalau ada amy nak beli RM5.00..sebab dia cakap 1kg rm10..banyak tu kalau 1 kg..lepas tu dia cakap ada sikit cendawan dia bawak..ingatkan nak bagi kat orang tapi orang tu tak datang..so dia pun bagi dekat amy..dia cakap free jer..hehehe..banyak lak tu cendawan nie..memang puas hati giler la leh makan sebanyak nie malam nie...

Tapi dalam dilema lagi nie..nak masak apa ek??? hmm dalam kepala mcam2 ada..antaranya::
  • Sup cendawan..
  • Cendawan Goreng..
  • Cendawan Ikan Masin..
  • Cendawan Goreng Tepung..
  • Tomyam Cendawan..

Nak masak apa ek?? korang ada idea tak?? pukul 6 jap g baru balik kerja..kita tengok jela mana yang sempat nak masak..redah je...hehehe.....


gambar ehsan incik google...

p/s--> entry sebab bosan kerja sorang2 sambil tunggu kul 6...selamat berbuka semua...

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Cendawan goreng akak ^_^

    Layan gila berbuka makan cendawan goreng !
    Ouh ! Sodap !

    ReplyDelete
  2. TOM YAM CENDAWAN....!!
    sedapnyeeeee..huhu..

    http://sebuahlagicerita.blogspot.com/
    jmput datang baca cerita pasal shamin :)

    ReplyDelete
  3. tanam jelahh cendawan tuu..
    hahahahaha...pas tu baru makan..
    buat ni ar..nasi goreng cendawann seyes sedapppp

    ReplyDelete
  4. cendawan goreng tepung dan sup cendawan. sedap... :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar