Produk Terlaris..

August 8, 2011

.::Jom singgah blog Raudzah Aledruce::.

Salam 1 Malaysia..

Aspecially amy nak ucap thanks atas entry raudzah aledruce nie..
klik sini..



Nama diberi :: Raudzah..
Umur :: 19 Tahun
Asal :: Kuala Berang, Terengganu..
Kelulusan :: Matrikulasi pahang n 4.9 daftar kat UMP (Ijazah Kejuteraan Awam)
No tel :: 015-5151515 ada ke??..hehe

Hai kawan2 blogger semua..jom kita singgah blog raudzah nie..comelkan dia..masih single tu..hehe..actually raudzah nie memang giler sangat nak jadi pilot..dek kerana tengok kapal terbang sampaikan jatuh dalam longkang..excited punya pasal..hehehe....

Actually, aritu dia dah dapat offer pilot kat kistaa then dapat offer jugak UMP..pikir punya pikir last dia pilih UMP..pilot yuran mahal kut..lebih rm200k..mungkin rezeki dia kat UMP lagi kut..amy kenal raudzah ni sebab dia kawan dengan spupu amy..sebab tu la jd kenal budak comel nie...dia pun selalu datang umah n dah macam saudara mara sendiri dah..hehe..ok kengkawan kalau xde hal singgah n follow2 la blog raudzah nie yer...

p/s--> Raudzah Aledruce..


4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. comey nya awak..cantik..!!

    xyz4mir.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. comel woooooo...
    siapa bilang gadis Melayu tak menawann.. tak menarik hati tiada memikattttt..

    ReplyDelete
  3. wahaha , k.amy....thanx for promoting.... terharu lok rse bce part 'sedare mare' tu...syes, ngan fmily sha rauzah rse lg rpat dr spupu2 sndri..huhu...

    ReplyDelete
  4. happy birthday amy..semoga panjang umur & dmurahkan rezeki sentiasa..amin ya rabb :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar