Produk Terlaris Julai..

August 18, 2011

.::Happy Besday Abg Sayang::.

Hari nie 18.08.2011 merupakan besday tunang amy tersayang..
Happy besday sayang...

Selamat Ulang tahun yang ke 24 syg..semoga berjaya di dunia dan akhirat...
Mi sayang abg sangat2...luv u forver...



Al-kisah semalam...

Disebabkan arini ada buka puasa bersama presiden jadi amy pun tukar plan kuar degan fahmi semalam...

Fahmi dari setiu datang ambik amy dekat kuala berang dalam pukul 5.30 ptg...on de way nak g bandar tu kitorang singgah rumah kawan amy jap..g ambik kek coklat..amy tempah dengan kakak kawan amy...

Then kitaorang pun pergi terus ke giant..sebab plan nak bukak dekat chicken rice shop..sampai kat giant dalam pukul 7.00 malam..pergi kat kaunter akak tu kate meja dah penuh orang tempah..adoyai...

Last amy dengan fahmi pun pergi la jenjalan kat mydin mall..pusing2..beli air 2 botol tuk wat buka puasa...settle semua dalam pukul 8.00 malam tu baru pergi balik dekat chicken rice shop tu...memang sengaja tunggu chicken rice shop..sebab rasa cam nak makan nasi ayam jer..hehe..

Alik2 duk pusing kek tertinggal kat dalam kereta..malas nak pergi ambik jadi biar fahmi potong kat rumah dia jela...lagipun amy memang tak suka kek...hihi..

Lepas makan semua..pergi dekat mydin mall balik sebab fahmi nak beli henpon baru..lama jugak la duk g mari g mari kat mydin mall tu..last sekali fahmi ambik satu..pah beli handphone kitaorang pergi ambik baju melayu fahmi..mak amy dah siap jahitkan untuk menantunya tu...hehe..sambil2 tu pergi hantar kain nak wat baju kurung untuk mak mertua n adik ipar amy..mak offer diri tuk jahitkan..thanks mom..lepas tu balik rumah koberang..dalam kul 12 amy sampai rumah amy..fahmi lak sampai kat kul 1 pagi..kesiankan die..letih tp berbaloi..dapat hp baru kan..hehehe...

110611..sweet memories..luv u syg..

p/s--> nak masukkan gambar semalam tapi de dalam hp fahmi..huhu..

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. heeeee...... comel! happy birthday untuk dia.. amni kat KL hujung minggu lepas.. selasa baru balik swk..=)

    beli hp apa tu?=p

    ReplyDelete
  2. heppy bday tuk fahmi ye amy...smoga hdup s berkati dunia akhirat n jodh berkekalan ngan amy..

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday to tunang amy, semoga panjang umur & dmurahkan rezeki sentiasa..jaga amy baik2 :)

    ReplyDelete
  4. layann...


    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar