Produk Terlaris Julai..

August 8, 2011

.::Dapat Hadiah Header daripada Mawar Berduri::.

Salam satu malaysia..

Korang perasan tak header kat blog amy tu??? hehehe..cer tengok cer tengok...actually ia hadiah daripada kawan blog amy nie..mawar berduri..comel sangat amy tengok...then terus tampal kat blog amy..terharu sebab sanggup buatkan header nie untuk amy....

Walaupun mawar cakap ia tak seberapa tapi bagi amy cukup bermakna..sebab bersusah payah buatkan ni untuk amy....mawar merupakan salah sorang blogger yang amy kenal dah lama dan masih lagi berhubung di alam maya nie...hopefully satu hari nanti akan jumpa..insya Allah...

Ni la 2 header yang mawar buatkan untuk amy...






Comel tak? comel kan..amy tak pandai buat header..bila tengok header ni macam terpegun sedikit..al-maklumlah amy tak se kreatif mawar...amy pilih yang warna pink sebab i like pinky2..hehehe..

p/s--> Thanks mawar..

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah..dapat hadiah header. tahniah2. comey la header tu.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. Ur welcome dear ....hihi...ala sekali skala...ade masae tu yang Mawar buatkan

    ReplyDelete
  3. ala bestnyer....mira pun nk header free jgk huhuhu...klu ar leh dpt satu header kn best2...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar