Produk Terlaris..

August 4, 2011

.::Anak buah yang ke-3::.

Alhamdulillah..semalam 3.8.2011 jam 6.30 petang kakak ipar amy selamat melahirkan seorang bayi perempuan dekat HSNZ Kuala Terengganu..operation dan berat baby 2.5 kg..nama tak daftar lagi tp kalau ikut plan mama dia nak letak Nur Altisya Natalia...tak kisahlah nama apa pun yang penting syukur sebab keduanya selamat.......

.

Bertambah sorang lagi besday bulan ogos nie...

1 ogos = Ayah amy
3 ogos = baby nie..
8 ogos = amy
18 ogos = tunang amy (fahmi)..
17 ogos = adik amy (nieyja)..
19 ogos = adik amy (fakri)..

p/s--> kami anak merdeka...=)

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. pandai amy cari pasangan hidup..pilih bday pun dekat2 je...hehe..

    ReplyDelete
  2. wahhhhh! memang sengkek la bulan ogos kalu kena bagi hadiah kat semorang.. hehehhe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah selamat si kecil tu melihat dunia yg comel ni hehe
    samala birthday baby tu ngan mak saya :P

    18 ogos nnti birtday my cousin yg empunya blog gadis nikon hehe

    ReplyDelete
  4. amni--> tu la amni..mmg sengkek la..cmpur nk raya lagi..adoyai..

    ReplyDelete
  5. yann--> ramainya kan bulan 8 nie..hehehhe...

    ReplyDelete
  6. jiehan--> yes i know jie..dh wish pun..hehehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar