Produk Terlaris Ogos..

July 2, 2011

.::saya dapat hadiah walaupun...........::.

Salam semua..pekabar..harini amy nak share something..amy dapat something dari ayah tercinta..apa tu ek??..menda ni xdela hebat mana tp rasa terharu sangat-sangat..actually amy start kerja 15 hb jun baru ni then amy pergi kerja ulang alik dengan motorsikal..kalau dari rumah ke tempat kerja ada la dalam 15 minit..takdela jauh mana..hari pertama kerja tu ayah amy pun call..

Ayah : Camne kerja

Amy : Ok je..best sebab rilek je...dok letih lasung..hehe

Ayah : ooo, lenguh dok bawok mutor? kena hujan dok??

Amy : dok pun...tp boleh tahan r...

Ayah : Mi nak kereta dok? ada orang nok jual kereta tapi kereta buruk je..kereta 2ndhand..

Amy : Kereta burok????? Huhu.. mi nok la kalau ayoh nok beli..hehe gelak jahat..

Ayah : Kereta Buruk je tapi boleh la wat g kerja...hihi..

Amy : Doh ikutla...dok kisoh burok pun..asalkan ada..hehe

Ayah : Ok r,nati ayah beli...

Amy : Hoorayyyyy.....

Keesokannya tu ayah amy pun beli la kereta ni untuk amy..cash n carry..hehehe..walaupun bukan kereta baru tapi hati amy senang sebab takyah fikir ansuran bulan-bulan..boleh simpan duit tuk kahwin jer..hehe...Thanks God, Thanks dad..Alhamdulillah..Merah tak? sama la dgn ego amy..hehe..

p/s--> Alhamdulillah Ya Allah, ku bersyukur dengan rezekimu..

13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wahhh..!!! besh nyer :) heee xyah ssh2 nk pk byr bulan2 kan... tu la untung nyer biler kite masih ada ayah..so hargai n sayangi lah mereka selagi hayat di kandung badan...

    ReplyDelete
  2. sedak doh org..dh bila nk mari jln umh sy loks..hehehe

    ReplyDelete
  3. uiks.. dapat adiah kerete woh..
    hue hue hue

    ReplyDelete
  4. nina--> tu la..sentiasa menghargai ayah tercinta..huhu

    ReplyDelete
  5. kakwin--> insya Allah nati sapa la umah kakwin..hehe

    ReplyDelete
  6. relevan--> bukan setakat tganu je sluruh mlsia leh..heheh

    ReplyDelete
  7. wahhhh seronoklah amy dpt kereta baru..ala tak kesah tak baru, jnji kepala xkusut fikir hutang kan dear..

    ReplyDelete
  8. sutera kasih--> tu la..papepun syukur alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. xpe amy..nti dh hidup berdua boleh beli kete baru..:)...

    ReplyDelete
  10. kak zura--> tu la kak..itulah plan nyer..hehehhe

    ReplyDelete
  11. wow...best2...nk kete jgk..huhu..nnti leh ar amik mira bwk g jln2 huhu

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar