Produk Terlaris Ogos..

July 13, 2011

.::Memang menakutkan::.

Memang takut giler..takut tahap gaban..tu je yang boleh amy gambarkan macammana perasaan amy malam td..huhu..

Semalam,amy pergi kerja dengan motor..amy kena shif malam..masuk kul 1 tengahari balik kul 9 malam..

Mula2 tunang amy nak mai ambik amy kat tempat kerja sebab dah alang2 dia nak pergi rumah pahtu nak tinggal je motor kat rumah student ni tp last2 masa kul 9 tu call dia de kat bukit payung lagi..malas la nak tunggu kat library nie then suruh dia pergi rumah terus je..

Otw balik tu tiba2 motor tu mati tengah jalan..start punya start xhidup..mati pulak kat kawasan yang gelap..kiri kanan takde rumah..cuma ada pokok je..lampu jalan rosak..adoyai..paling menakutkan, ada 2 3 ekor bab1 a.k.a khinzir ada kat depan..memang dekat sangat dah khinzir tu dgn amy..nasib baik dia tak mai serang amy..huhu..Allah je tau camne perasaan masa tu..memang takut giler..

Last skali amy kol suruh spupu mai tunda motor..dekat je tempat kejadian dengan rumah amy..xsampai 500 meter pun tp malam punya pasal tambah lak dengan khinzir tu yang jadi takut tu..huhu...

p/s--> ya Allah ya tuhanku..thanks coz selamatkanku....lindungilah dimana jua kami berada..amiin...

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. husihh bahaye.. sebab tue tak galakkan pompuan bawak moto memalam..

    haishh..

    ReplyDelete
  2. mawar--> tu la..tuhan nk lindung lagi tu..hehe

    ReplyDelete
  3. aujinz--> lgi best bawk moto dr kereta tp menda nk jd kan..huhu

    ReplyDelete
  4. oooo sgt menakutkan amy....akak plak berdebar2 bc ni...nasib baik xde apa2 berlaku...

    selamat bertunang amy...sory akak lmbat wish..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar