Produk Terlaris Julai..

July 11, 2011

.::KEK PRINCESS::.



12.7.11 ni besday anak buah amy faliesha yang ke 3 tahun..besday dia nak sambut hari jumaat ni memandangkan besok semua orang kerja..tapi yang jadi masalahnya faliesha nak kek princess..kitaorang ingat nak tempah kek yang macam ni tapi korang tau tak kat mane leh tempah kek macam ni kat area terengganu ni..






Faliesha..

p/s-->mesti happy giler faliesha kalau dapat kek macam nie..hehe..

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. kalo kat KL tau la kat mane nak tempah...tapi kalo kat terengganu tak tau ..huhu ...try la google amy ...misti lompat tinggi felisha :)

    ReplyDelete
  2. lawa2lah kek princes tue..patutlah budak2 ppuan suke kan..drg pun nk jd princess..

    ReplyDelete
  3. mi
    ce g tengok kat ziq punya kedai kek kat area gong kapas tu...
    ada kot situ

    ReplyDelete
  4. cuba try kedai kek ziq bakery. biasa kat stesen bas ada tp saya tak pasti kedai tu buka ke x, sbb baru ni diorang renovate. kalu xde buleh tempah kat ziq jln gong kapas. dijamin halal!


    marina singgah sini ye ;)

    ReplyDelete
  5. comel kan kek princess tu.....
    budak2 mmg suke ler...baru la gegurl:)

    ReplyDelete
  6. comel kan kek princess tu.....
    budak2 mmg suke ler...baru la gegurl:)

    ReplyDelete
  7. mawar--> amy dah tempah malam td..settle sudah..hehehehe

    ReplyDelete
  8. canteknya kek2 tu..heaven adk tu kalo dpt kek princess hehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar