Produk Terlaris Ogos..

July 16, 2011

.::Faliesha's Barbie Doll Cake::.

Selesai sudah majlis hari jadi faliesha malam tadi..ini dia kek yang faliesha idamkan..sekarang dah jadi realiti..hehehe..comel tak kek princess nie..cute sangatkan...kek ni adalah pilihan faliehsa sendiri..dia memang suka pinky pinky ni..

Actually ni first time amy tengok kek macam gini kat depan mata..sungguh jakunkan diri ini..hehehe...


Sweet..






Kek ni kitaorang tempah kat Ziq Bakery & Cake kat Terengganu..kalau korang nak tempah leh layari website dia di Ziq Bakery & Cake..dijamin halal..harga pun berpatutan...



Kek Princess 2 kilo RM 70.00



Kek Biasa 3 Kilo Rm120.00



Total 2 tingakat Rm190++...

p/s--> Faliesha dah eddy lak kek apa nanti ek? hmmmmm....

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah~! efa dpt kek barbie doll.. sapa ati efa mkn kek x jmput sheklaa pown.. ngaju ngan ibu :)
    nnti edy, cik mi kne bg kek lg beshar..hehe :)

    ReplyDelete
  2. sheklaa--> ibu ajok doh kan.ibu post dlm fb yer lg...nati edy lagi special la..hehhehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh akhirnya impian faliesha jd kenyataan hehe


    comel lah barbie cake tuu..

    ReplyDelete
  4. waaaa sayang kot nak makan kek comel camtuuu . hihi
    ana nak kek angry bird =.=

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar